Kafkas: "Amacımız Antalyaspor'u Yenmek" - Son Dakika
Spor

Kafkas: "Amacımız Antalyaspor'u Yenmek"

Kafkas: "Amacımız Antalyaspor\'u Yenmek"

Kayserispor Teknik Direktör Tolunay Kafkas, “İyi hazırlanıyoruz.

05.11.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor Teknik Direktör Tolunay Kafkas, "İyi hazırlanıyoruz. Amacımız Antalyaspor'u yenmek. Kolay olmayacak tabi onlarda aynı parola ile maçı oynayacaklar. Detaylar maçın sonucunu belirleyecek" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Cumartesi günü saat 14.00'de deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Kayserispor, maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde kulüp tesislerinde çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, düz koşunun ardından top çalışması yaptı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maça iyi hazırlandıklarını ve galibiyet parolası ile maça çıkacaklarını belirterek, en kısa sürede üst sıralara doğru çıkmak istediklerini vurguladı.

Antalya'nın iyi bir takım olduğunu vurgulayan Kafkas, "Yaptığı transferlerle iyi bir takım oluşturdular. Bizim için içeride ya da dışarıda oynamanın çok bir önemi yok. Kime karşı oynadığımızın da önemi yok. Biz bir an önce orta sıralara doğru yükselmek istiyoruz. Ufak tefek sakatlıklarımız var, onlar da bugün antrenmana çıkıyorlar. İyi hazırlanıyoruz. Amacımız Antalyaspor'u yenmek. Kolay olmayacak tabi onlarda aynı parola ile maçı oynayacaklar. Detaylar maçın sonucunu belirleyecek" diye konuştu.

Kayserispor, bugün yapacağı antrenmanın ardından Antalya'ya hareket edecek. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kafkas: 'Amacımız Antalyaspor'u Yenmek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yemlihali: Isaallah sanzimiz tutar.kulubumuzu ve kaysrei mizi lutfen destekliyelim istanbul kuluplerin den fayda .amac olmaz yaain kayseri spor anadolununun beyisin aelam 1 0 Yanıtla

Advertisement