Kafkas'tan Efsanelere Ziyaret - Son Dakika
Spor

Kafkas'tan Efsanelere Ziyaret

Kafkas\'tan Efsanelere Ziyaret

Trabzonspor Teknik Direktörü Kafkas, "ağabeylerim" dediği bordo mavili takımın eski futbolcularıyla dertleşti.

15.04.2013 14:56  Güncelleme: 11:17

Tolunay Kafkas, bugün Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği'ni ziyaret etti, bordo mavili takımda forma giymiş Turgay Semercioğlu ve Turan Yurdakul'la bir araya geldi. Eski futbolcularla dertleşip takımın ve kulübün içinde bulunduğu durumla ilgili görüş alışverişinde bulunan Tolunay Kafkas, ziyaretiyle ilgili şunları söyledi:

"Ben hep buranın içinde olan bir insandım. Hepsi hocam, ağabeyim, arkadaşım. Hep beraberdik zaten. Yoğun maç trafiğinden ve içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan biraz nefes aldık, büyüklerimizi ziyarete geldik. Daha ilerideki günlerde çok sık gelip gideceğim. Çok açık ve net bir adamım. Öyle çok eyvallahı olan bir adam da değilim. Onun için buradaki her büyüğümün başımın üzerinde yeri var. Herkese büyük sevgi ve saygı duyuyorum. Çünkü onlar Trabzonspor'un gerçek yüzleri. Bu takımın bu kadar para kazanmasını sağlayan, çok emeği olan, hem yöneticiler, hem futbolcular. Bugün de beraber olduk, çay içmeye geldik. Bundan sonra da hem kulüpte hem burada içli dışlı olarak Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda bu işi bir yerlere taşımaya gayret edeceğiz. Daha önce de söyledim, Trabzonspor bizim için, benim için sadece bir kulüp değil, kulüpten çok öte bir şey. Bir sevgi. İnsan sevdiği zaman içinde de olur dışında da olur. Kulübün sevgisi bizim yüreğimizde her zaman var olacak."

"ONLARDAN ÇOK ÜZÜLÜYOR VE SEVİNİYORUZ"

Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı İlyas Akçay ise ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini vurgularken şöyle konuştu:

"Burada az sayıda olsak bile Trabzonspor'un gerçek yüzleriyiz. Trabzonspor'un başarısında en çok sevinen, hiç istemediğimiz halde başarısızlığında ise en çok üzülen bizleriz. Biz her zaman Trabzonsporlu'yuz. Her zaman Trabzonspor'un yanındayız, her zaman Trabzonspor'un menfaatlerini düşünerek hareket ederiz. Geçmişte de öyleydi, bugün de böyle, yarın da böyle olacak. Trabzonspor'un başarıya giden yolunda bize düşen görev varsa her zaman hazırız. Bunu zaten bir ziyaret değil dost muhabbeti olarak değerlendiriyorum. Çünkü biz bütünüz. Onlar başarıda ne kadar mutlu oluyorsa, biz onlardan daha öndeyiz. Onlar başarısızlıkta ne kadar üzülüyorsa biz onlardan daha öndeyiz, daha fazla üzülüyoruz."

GİRAY'DAN MÜJDELİ HABER

Orduspor maçında aldığı darbe sonucu başına 7 dikiş atılan ve geceyi hastanede geçiren Giray Kaçar'dan müjdeli haber geldi. Giray, bordo mavililerin bu sabah yaptığı basına kapalı antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Giray'ın Tolunay Kafkas'ın görev vermesi halinde Sivasspor maçında oynamasına herhangi bir engel bulunmadığı öğrenildi.

YOLCULUK YARIN

Trabzonspor bir günlük iznin ardından hazırlıklarını bugün basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı çalışmayla sürdürdü. Bordo mavililer yarın sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanın ardından saat 16.00'da özel uçakla çarşamba günü Sivasspor'la Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda oynayacağı maç için Sivas'a gidecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kafkas'tan Efsanelere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement