Diego: Kalbim Hep Atletico Madrid'deydi - Son Dakika
Spor

Diego: Kalbim Hep Atletico Madrid'deydi

Diego: Kalbim Hep Atletico Madrid\'deydi

Ara transferin son günü Atletico Madrid'e dönen Diego, evine döndüğünü ve bundan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

03.02.2014 16:02

Atletico Madrid'li Diego, kulübe dönmesini değerlendirdi ve takıma katkı sağlayabilmek için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu söyledi.

Dün akşam Vicente Calderon'da oynanan karşılaşmaya yedek başlayan Brezilyalı yıldız, 59'uncu dakikada oyuna girdi ve 87'nci dakikada da çok güzel bir gole imza atmayı başardı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Diego, "Bu an için çok hazırlandım. Atletico'dan ayrıldım ama Atletico Madrid'in kalbimdeki yeri asla değişmedi. Mümkün olduğunca maçlarını izledim çünkü bu kulüple aramda çok özel bir bağ var" dedi.

"Elimden geleni yapacağım"

Golü hakkında da konuşan Diego, "İyi başlamayı umut ediyordum ama hem kazanıp hem de gol atmak gerçekten muhteşem oldu. Çok mutluyum ve duygularımı kelimelerle ifade etmek gerçekten çok zor. Sonuna kadar da elimden geleni yapmaya devam edeceğim" sözlerini kullandı.

Son olarak takımının liderliğe yükselmesine değinen Diego, "Liderliği bırakacağımızı düşünmek yersiz. "Önümüzdeki maça odaklanmalıyız. Ayrıca hafta içi de Real Madrid ile kupa maçına çıkacağız. Maç maç düşünmeliyiz. Üst düzey bir mücadele sergileyen ve üç kulvara yarışan bir oyuncu ve taraftar grubuyuz" dedi.

Atletico Madrid, bu galibiyetle La Liga'da 18 yıl sonra liderliğe yükseldi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Diego: Kalbim Hep Atletico Madrid'deydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement