Kardemir Karabükspor'da Kasımpaşa Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor'da Kasımpaşa Hazırlıkları

Kardemir Karabükspor\'da Kasımpaşa Hazırlıkları

Karabük temsilcisi, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam etti

14.08.2013 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Camlık Spor Tesisleri'nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşu ve teknik çalışma yaptı.

Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını, bütün takımlar gibi kendilerinin de en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Genç ve dinamik bir takıma sahip olduklarını, bunun yanında tecrübeli ve genç oyuncuları kaynaştırdıklarını ifade eden Kafkas, şöyle konuştu:

"Bu sezondan oldukça umutluyum. Ligin ilk maçını Kasımpaşa ile yapacağız. Kasımpaşa, ligin iyi takımı. Yaptığı transferle daha çok güçlendi. Hem hocasıyla hem kadrosuyla flaş bir takım. Sahamızda oynamamız bizim için bir avantaj. Bu maçı kazanırsak önemli bir başlangıç yapmış oluruz çünkü ileriki haftalarda Kasımpaşa belki de şampiyonluk adaylarından birisi olacak. Maça bütün benliğimizle hazırız, saha ve seyirci avantajını kullanıp bu maçtan galibiyetle ayrılmayı düşünüyoruz."

Futbolculardan Erdem Özgenç ise genç bir takım oluştuğunu, Kasımpaşa'yı yenerek lige iyi başlamak istediklerini kaydetti.

Takıma yeni katılan genç oyuncu Erkan Kaş da çok hırslı bir teknik adama sahip olduklarını, hırslı oynamaya çalıştıklarını, ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Kırmızı-mavililerin Cezayirli futbolcusu Jugurtha Hamroun ise takımda keyiflerin yerinde olduğunu anlatarak, "Lige iyi hazırlandık. Sürekli oynamak ve gol atmak istediyorum. Taraftarı mutlu ederek takımı yukarılara taşımayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Karabük temsilcisi, 17 Ağustos Cumartesi günü Kasımpaşa ile karşılaşacak. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor'da Kasımpaşa Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement