Kastamonu Belediyespor'da Rocasa Gran Canaria Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Kastamonu Belediyespor'da Rocasa Gran Canaria Maçı Hazırlıkları

Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor, Avrupa Challenge Kupası finalinde İspanya'nın Rocasa Gran Canaria takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

21.04.2016 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor, Avrupa Challenge Kupası finalinde İspanya'nın Rocasa Gran Canaria takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan antrenman öncesi AA muhabirine açıklamada bulunan antrenör Osman Kalyoncu, final serisinin ilk maçını 30 Nisan'da İstanbul'da oynayacaklarını aktardı.

Maça kadar rakiplerini analiz ederek, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Kalyoncu, bu süreçte Üsküdar Belediyespor ile de bir hazırlık maçı oynayacaklarını dile getirdi.

Kura gereği ilk maçı İstanbul'da oynayacaklarını hatırlatan Kalyoncu, şunları kaydetti:

"Maça 17 günlük bir periyotla hazırlanıyoruz. Bunun 10 günlük bölümünü bu hafta sonu itibarıyla bitirdikten sonra salı günü İstanbul'a hareket edeceğiz. İstanbul'da maçı oynayacağımız salonda antrenmanlarımızı devam ettireceğiz. Üsküdar Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynayacağız. O maçta özellikle rakibimize karşı yapmamız gerekenleri taktik ve teknik anlamda uygulama şansı bulacağız. Tabii kura gereği ilk maçı burada oynayacağız. Kendi evimizde oynayacağımız ilk maçtan sahadan avantajlı bir skorla ayrılmak istiyoruz. Bütün amacımız bu. Onun için yapılabilecek bütün çalışmaları o güne kadar tamamlayıp, o gün iyi bir performans sergilemek için gayret göstereceğiz."

Takımda sakatlığı bulunan oyunculara ilişkin bilgiler veren Osman Kalyoncu, Yeliz Yılmaz'ın pazar günü takımla çalışmaya başlayacağını söyledi.

Ceren Eren Demir'in başparmağındaki sorun nedeniyle ameliyat olması gerektiğine işaret eden Kalyoncu, "İki maçı oynadıktan sonra Ceren ameliyat olacak. Kübra Tümer'in ise sakatlığı devam ediyor. Bu maçlarda oynaması şu an söz konusu gözükmüyor. Hafif sakatlıkları bulunan diğer oyuncularımızı maç gününe kadar yetiştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kastamonu Belediyespor'da Rocasa Gran Canaria Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement