Keşan'da Kurtuluş Koşusu Düzenlendi - Son Dakika
Spor

Keşan'da Kurtuluş Koşusu Düzenlendi

Keşan\'da Kurtuluş Koşusu Düzenlendi

Keşan ilçesinin kurtuluş günü dolayısıyla koşu düzenlendi.

19.11.2017 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan ilçesinin kurtuluş günü dolayısıyla koşu düzenlendi.

Keşan Belediyesi, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Keşan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurtuluş Koşusu, Feride Mehmet Çuhacı Lisesi önünden başladı. İlçe Kros Şampiyonası'nı da kapsayan koşuya 172 öğrenci katıldı.

Yarışma sonunda, yıldız kızlar ferdi kategorisinde, Meryem Yorulmaz birinci, Yağmur Batur ikinci, Sude Çelik üçüncü, yıldız takım kızlarda ise Esetçe SDÇY Ortaokulu birinci, Ahmet Yenice Ortaokulu ikinci, Şehit Polis Ahmet Can Ortaokulu üçüncü oldu.

Yıldız erkekler ferdi kategorisinde, Polat Tek birinci, Yusuf Duran ikinci, Hasan Hüseyin Duran üçüncü, yıldız erkekler takımda, Ahmet Yenice Ortaokulu birinci, Yekta Baydar Ortaokulu ikinci, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu üçüncülüğü elde etti.

Genç kızlar ferdi kategorisinde, Büşra Can birinci, Eylül Korkut ikinci, Rüya Çınar üçüncü, genç kızlar takımda ise Keşan Lisesi birinci, Yusuf Çapraz Lisesi ikinci, Safiye Erol Mesleki Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Genç erkekler ferdi kategorisinde, Hasan Tek birinci, Mert Ardıç ikinci, Soner Çırak üçüncü, genç erkekler takımda ise Keşan MTAL birinci, Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi ikinci ve FMÇA MTAL üçüncülüğü elde etti.

Yarışma sonunda ferdi ve takım halinde dereceye girenlere madalya ve kupaları verildi. Yarışmanın para ödülleri ise yarın belediyede düzenlenecek törenle verilecek.

İlk üçe giren okullar Edirne'de düzenlenecek atletizm yarışmalarında Keşan'ı temsil edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Keşan'da Kurtuluş Koşusu Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement