Lapseki Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvası Başladı - Son Dakika
Spor

Lapseki Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvası Başladı

Lapseki Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvası Başladı

Lapseki Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel plaj voleybolu turnuvası başladı. Kadınlar ve erkekler kategorilerinde Lapseki'nin yanı sıra Çanakkale, İstanbul, Tekirdağ, İzmir, Aydın, Balıkesir, Ankara ve Rusya'dan gelen sporcuların katıldığı turnuvada 18 erkek ve 15 kadın takımı mücadele ediyor. Turnuva süresince 66 sporcu dereceye girmek için mücadele edecek. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, turnuvanın keyifli ve bol seyircili geçmesini umut ettiğini belirtti. Turnuva sonunda birinciye 10 bin, ikinciye 7 bin, üçüncüye ise 5 bin lira para ödülü verilecek.

28.07.2023 17:07

Lapseki Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen plaj voleybolu turnuvası başladı.

Belediye tarafından 1996'dan bu yana düzenlenen turnuvaya kadınlar ve erkekler kategorilerinde Lapseki'nin yanı sıra Çanakkale, İstanbul, Tekirdağ, İzmir, Aydın, Balıkesir, Ankara ve Rusya'dan gelen sporcular katılıyor.

18 erkek ve 15 kadın takımının katıldığı 3 gün sürecek turnuvada 66 sporcu dereceye girmek için ter döküyor.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, geleneksel plaj voleybolu turnuvasının herhangi bir sakatlık ve sıkıntı yaşamadan, keyifli ve bol seyircili şekilde geçirilmesini ümit ettiğini söyledi.

Turnuva sonunda birinciye 10 bin, ikinciye 7 bin, üçüncüye ise 5 bin lira para ödülü verilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Lapseki Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement