Lig Kupası'nda Chelsea'nin Konuğu Bolton - Son Dakika
Spor

Lig Kupası'nda Chelsea'nin Konuğu Bolton

Lig Kupası\'nda Chelsea\'nin Konuğu Bolton

Chelsea, rakibi karşısında uzun süredir kurduğu üstünlüğü kupa maçında da devam ettirmenin peşinde.

24.09.2014 14:29

İngiltere Lig Kupası 3.tur karşılaşmalarında Chelsea, Championship ekiplerinden Bolton Wanderers'ı sahasında konuk ediyor.

Sezona oldukça hızlı başlayan Chelsea ligde şampiyonluğun en güçlü adaylarından olacağını gösterirken, geride kalan 5 maçta rakip fileleri 16 kez havalandırdı.

Öte yandan Bolton ise Champiosnhip'de Dougie Freedman karşısında istediği sonuçları alamıyor. Şu ana kadar oynadıkları 8 lig maçında sadece tek galibiyet alabildiler ve bu maçların sadece birisinde kalelerini gole kapatabildiler.

Chelsea, Bolton ile Stamford Bridge'de oynadığı 26 lig maçının 23'ünü kazanmış, bunun yanında rakibiyle oynadığı son 8 resmi maçta rakip fileleri 26 kez havalandırmayı başarmıştı.

Bolton'un tur adına en büyük avantajı ise, Chelsea adına bu kupanın kulübün öncelikleri arasında olmaması. Bu sezon ligde şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde başarıyı hedefleyen Chelsea'de Teknik Direktör Jose Mourinho'nun yedek ağırlıklı bir kadroyla takımını sahaya sürmesi bekleniyor.

Lig Kupası'nı son olarak 2007 yılında yine Jose Mourinho yönetiminde kazanan Chelsea, daha sonra bir kez final, bir kez yarı final oynadı ve üç kez de son 8'e kaldı. Bolton ise 1995 ve 2004 yılları arasında olmak üzere Lig Kupası'nı kazandı ve tarihinde iki kez yarı final oynadı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Lig Kupası'nda Chelsea'nin Konuğu Bolton - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement