Lille Monaco'ya İlk Mağlubiyetini Tattırdı - Son Dakika
Spor

Lille Monaco'ya İlk Mağlubiyetini Tattırdı

Lille Monaco\'ya İlk Mağlubiyetini Tattırdı

Fransa 1. Lig'inde zirve mücadelesi veren iki ekibin mücadelesinde gülen taraf Monaco'yu 2-0 mağlup eden Lille oldu.

04.11.2013 00:14  Güncelleme: 08:41

Fransa 1. Lig'inde son haftaların formda ekibi Lille, bu haftaya kadar yoluna namağlup olarak devam eden Monaco'yu misafir etti.

Maça daha baskılı başlayan taraf ev sahibi ekipti. Henüz 4. dakikada Balmont'un ortasında Souare'nin kafa vuruşu direğin üzerinden dışarı çıktı. 19. dakikada Salomon Kalou çok müsait bir pozisyonu Lille adına değerlendiremedi. Dakikalar 27'yi gösterdiğinde ise sahneye Nolan Roux çıktı. Basa'nın kullandığı kornerde topla buluşan Roux, Lille'i 1-0 öne geçirdi. 34. dakikada ilk tehlikeli atağını gerçekleştiren Monaco, Carrasco ile gelişen ataktan sonuç alamadı ve ilk 45 dakika Lille'in üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda daha diri bir Monaco vardı. 49. dakikada Falcao ile gelişen konuk ekip atağında Lille kalecisi gole izin vermedi. Toulalan ve Riviere'nin pozisyonlarından da sonuç alamayan Monaco, beraberlik için baskısını iyice arttırdı. Tam bu sırada hızlı gelişen Lille atağında Nolan Roux, hem kendisinin hem de takımının 2. golünü Monaco ağlarına bıraktı. Kalan dakikalarda Falcao'nun çabaları da skoru değiştirmeye yetmedi ve Lille, Monaco'yu 2-0 mağlup ederek rakibine ilk mağlubiyeti tattırdı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Lille Monaco'ya İlk Mağlubiyetini Tattırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement