Madrid Derbisinde Gülen Yok - Son Dakika
Spor

Madrid Derbisinde Gülen Yok

Madrid Derbisinde Gülen Yok

İspanyol futbolunun iki köklü takımı Atletico Madrid ile Real Madrid'in karşı karşıya geldiği mücadelede iki ezeli rakip birbirlerine üstünlük sağlayamadılar.

02.03.2014 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya La Liga'da 26. hafta mücadeledesinde Atletico Madrid evinde Real Madrid ile 2-2 berabere kaldı.

Vicente Celderon Stadı'nda oynanan ve Carlos Delgado Ferreiro'nun yönettiği mücadele adeta golle başladı.

Konuk ekip 3. dakikada Fransız golcüsü Karim Benzema'nın attığı gol ile deplasmanda 1-0 öne geçerken bu golün şokunu atlatmayı başaran Atletico Madrid 28. dakikada Koke ile skora denge getirdi. Milli futbolcumuz Arda Turan'ın da ilk 11'de başladığı ve 83 dakika sahada kaldığı mücadelede 45. dakikada Gabi attığı golle ev sahibi ekibi 2-1 öne geçirirken ilk yarı bu skorla sona erdi ve Atletico Madrid soyunma odasına 2-1 önde gitti.

Puan cetvelinde takipçisi durumunda Atletico Madrid ile aradaki farkın kapanmasını istemeyen Real Madrid 82. dakikada Portekizli dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo ile skora denge getirirken karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 2-2 eşitlik ile tamamlandı.

Alınan bu sonuıcun ardından Real Madrid puanını 64'e, Atletico Madrid ise 61'e yükseltti.

La Liga'da 27. hafta mücadelesinde Real Madrid evinde 9 Mart'ta Levante ile karşı karşıya gelecek. Atletico Madrid ise 8 Mart'ta Celta Vigo deplasmanında puan arayacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Madrid Derbisinde Gülen Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement