Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Galatasaray maçından memnun - Son Dakika
Spor

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Galatasaray maçından memnun

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile 3-3 berabere kaldıkları maçta takımının performansından memnun olduğunu söyledi. Hollandalı teknik adam, basın toplantısında takımın gelişiminden ve Hakim Ziyech'in performansından bahsetti. Ayrıca, Altay Bayındır'ın da gelişim içinde olduğunu ve yakında süre bulacağını belirtti.

29.11.2023 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Erin ten Hag: "Kazanamadık ama gelişerek devam ediyoruz"

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag:

" Altay'ın sabırlı olması gerekiyor"

İSTANBUL - Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamada, "İyi bir futbol oynadık. Bir gelişim var. Kazanamadık ama gelişerek devam ediyoruz" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında İngiliz ekibi Manchester United, İstanbul'da karşılaştığı Galatasaray ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, "Takım olarak güzel oynadık. Birlikte kazanıp birlikte kaybediyoruz. Bu maçta berabere kaldık. Kesinlikle bir gelişim var. Takım istediğim gibi oynadı. İstediğim gibi oynadığı bölümde de keyif aldım. Oyuncularım sonuna kadar ellerinden geleni yaptı" diye konuştu.

Frikikten 2 gol atan Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Hakim Ziyech'in başarılı bir oyuncu olduğunu belirten Erik ten Hag, "Burada puanlar önemli. Hakim Ziyech'in ekstra yetenekleri var. Takım olarak öğrenmemiz gerekiyor ve yaptığımız hataları düzeltmemiz gerekiyor. Beni mutlu eden takımın gelişiyor olması ve daha iyiye gitmesi. Daha iyi olmak için elimizden geleni yapacağız. İyi bir futbol oynadık. Bir gelişim var. Kazanamadık ama gelişerek devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

"Altay'ın sabırlı olması gerekiyor"

Takımdaki 3 kalecisinden de memnun olduğunu ifade eden Hollandalı çalıştırıcı, "Kaleci ekibimden memnunum. Altay yavaş yavaş alışıyor. Kendini geliştirmeye devam ederse oynama fırsatı bulacaktır. Gelişim sürecinde. Sabırlı olması gerekiyor. Umuyoruz ki ilerleyen dönemde de onu tercih edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Galatasaray maçından memnun
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Galatasaray maçından memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement