Manisaspor'da Reha Kemal Erginer İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika
Spor

Manisaspor'da Reha Kemal Erginer İlk Antrenmanına Çıktı

Manisaspor\'da Reha Kemal Erginer İlk Antrenmanına Çıktı

Manisaspor'da Ümit Özat'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Reha Kemal Erginer takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

29.02.2012 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisaspor'da Ümit Özat'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Reha Kemal Erginer takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Kulüp Başkanı Kenan Yaralı ve yeni teknik direktör Reha Erginer, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yaralı, takım olarak bir girdabın içine girdiklerini, ancak bu kaos ortamından, zor durumdan çıkmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti. Ligde hepsi final niteliğinde 6 önemli maçın kendilerini beklediğini kaydeden Yaralı, "Sonunda bu ligde yine kalıcı olacağız. Önümüzde 6 maçımız var, hepsi de final ama en önemlisi bu hafta oynayacağımız maç. Hocamızın da ilk

maçı, inşallah onun da teknik direktörlük kariyerinde, bu bir milat olarak hayırlı bir şeydir. Belki de onun bu kariyerine başlaması için bu raddelere kadar geldik, sebep odur. Ben öyle temenni ediyorum. Cenab-ı Allah da yardım edecek. Çünkü hiçbir zaman art niyetimiz olmadı. Buradan da yüzümüzün akıyla çıkacağız. İnşallah namusumuzla ve hayırlısıyla ligin sonunda gülen taraf olacağız" dedi.

Yaralı, teknik direktör Reha Erginer ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarına işaret ederek, "Yeni sezon başında da ona göre yapılanmaya giderek, bugüne kadar yapılan hataları, kusurlarımızı göreceğiz" diye konuştu.

Bir basın mensubunun sezon sonunda yapılacak kongre için başkanlık adaylarına ilişkin sorusu üzerine, yorum yapmak istemediğini ifade eden Yaralı, kendisi için tek önemli şeyin Manisaspor olduğunu söyledi. Yaralı, kongrenin haziran ayında yapılacağını hatırlatarak, "Ne o konuları düşünecek, kaybedecek zamanım var ne de yorum yapacak zamanım. Şu an önümüzdeki tek şey Manisaspor. Tek hedefimiz Süper Lig'de bu işi yüzümüzün akıyla ve bileğimizin gücüyle meydana çıkarmaktır" diye konuştu.

"BUGÜNDEN İTİBAREN YENİ BİR SAYFA AÇTIK"

Teknik direktör Reha Kemal Erginer ise Manisaspor'un zor bir süreçten geçtiğini, ancak enkaz edebiyatı yapmanın da hiçbir anlamı olmadığını kaydetti. Önlerinde hem uzun hem de kısa sayabilecek 6 haftanın bulunduğunun altını çizen Erginer, "Biz her türlü güçlüğe rağmen 6 hafta sonunda, bugünkü konumda olmayacağız. Bunu söylememin nedeni, takıma ve oyuncularıma inanıyorum. Şartlar ne olursa olsun, Manisaspor takımı seneye Süper Lig'de bulunmak için sonuna kadar mücadele edecek ve bunu başaracaktır. Buna

şüphem yok" şeklinde konuştu.

Erginer, gazetecilerin Manisaspor'da daha önce yardımcı antrenör olarak görev yaptığı döneme ilişkin bir sorusu üzerine, takımın bundan önce daha zor günler yaşadığını ifade etti. Bu sezonki kötü gidişatın, ne oyuncuların kalitesiyle ne de karakteriyle doğru orantılı olduğunu dile getiren Erginer, şöyle konuştu:

"Açıklanmayacak bir kötü gidişat var. Biz bunu tersine çevireceğiz. Bundan bir önceki 6 haftalık periyota baktığınız zaman, hangi takımların kaç puanla nerede olduğunu, şimdi nerede olduklarını görürsünüz. Aynı şeyi Manisaspor da başaracak güçte. 6 hafta sonunda o periyotu biz yakalayacağız ve düşme potasının üstünde bu ligi tamamlayacağız. Ekip olarak buna inanıyoruz. Bugünden itibaren yeni bir sayfa açtık. Buna ne derseniz deyin. Bu bir kurtuluş savaşıdır ama 6 hafta sonra burada olmayacağız."

Öte yandan Reha Kemal Erginer'in yardımcılıklarını Ümit Şengül, İlker Yanar, Kazım Akgün ve Veysel Atargil'in yapacağı bildirildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisaspor'da Reha Kemal Erginer İlk Antrenmanına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Galatasaray, Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti: Ünlü yorumcular penaltı kararını doğru buldu
    11:04 Galatasaray, Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti: Ünlü yorumcular penaltı kararını doğru buldu

    Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti. Mücadelede en çok konuşulan pozisyonlar Trio ekibi tarafından yorumlandı. Ünlü yorumcular Bülent Yıldırım, Bahattin Duran ve Deniz Çoban, Alanyaspor'un Efecan Karaca ile beklediği penaltıda devam kararını doğru bulduklarını belirtti. Çoban, Karaca'nın hareketinin hakemi aldatmaya yönelik olduğunu düşündüğünü ifade etti.

  • Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Bodrum'da
    10:58 Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Bodrum'da

    Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3. ayağı, 26-28 Nisan'da Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirilecek. Organizasyon, Bodrum Belediye Meydanı'nda verilecek startla başlayacak ve Milas-Bodrum arasındaki etaplarda iki gün sürecek. Ayrıca, Oasis Bodrum'da sergi ve söyleşi etkinliği de düzenlenecek.

  • ÇBK Mersin ve Fenerbahçe, play-off final serisinde karşı karşıya gelecek
    10:52 ÇBK Mersin ve Fenerbahçe, play-off final serisinde karşı karşıya gelecek

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin ile Fenerbahçe, yarın karşı karşıya gelecek. İlk iki maçı kaybeden ÇBK Mersin, saha avantajını kullanarak galibiyeti hedefliyor. Seride 3 galibiyete ulaşan takım şampiyonluğunu ilan edecek.

  • Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda Türkiye'ye ilk madalya
    10:51 Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda Türkiye'ye ilk madalya

    Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda çiftlerde bronz madalya kazanarak Türkiye'ye ilk madalyayı getirdi. Erzincan'da düzenlenen karşılama töreninde sporcular büyük bir coşkuyla karşılandı. Vali Hamza Aydoğdu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Corendon Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi Galatasaray maçıyla sona erdi
    10:50 Corendon Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi Galatasaray maçıyla sona erdi

    Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'a sahasında 4-0 mağlup olan Corendon Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Alanyaspor, haftayı 42 puanla 10. sırada tamamladı ve gelecek hafta Konyaspor ile karşılaşacak.

  • Beşiktaş, 32 maçta 42 gol atarak en düşük gol sayısında kaldı
    10:46 Beşiktaş, 32 maçta 42 gol atarak en düşük gol sayısında kaldı

    Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 32 maçta rakip fileleri 42 kez havalandırdı. Siyah-beyazlılar, 32. haftalar dikkate alındığında 2006-2007 sezonundan sonra en düşük gol sayısında kaldı. Ayrıca yine bu sezon takımın başında yer alan 5 teknik direktör arasında en kötü gol ortalamasına sahip isim ise Fernando Santos oldu. Beşiktaş'ın golcü oyuncuları da uzun süredir suskun durumda.

  • Oyuncular birbirine girdi! 6-0'lık maçta penaltı kavgası
    10:42 Oyuncular birbirine girdi! 6-0'lık maçta penaltı kavgası

    İngiltere Premier Lig'de Chelsea, evinde Everton'ı 6-0 yendi. Ancak maça damga vuran olay, kazanılan penaltı atışındaki anlaşmazlık oldu. Chelsealı oyuncular, penaltı atışını kimin yapacağı konusunda tartışma yaşadı. Skor 4-0 iken, Madueke ve Jackson arasında topu almak için tartışma çıktı. Sonrasında, hat-trick yapan Cole Palmer, iki takım arkadaşına da izin vermeyerek penaltıyı attı ve skoru 5-0'a getirdi.


Advertisement