Manisaspor'da Tek Patron Özdeş - Son Dakika
Spor

Manisaspor'da Tek Patron Özdeş

Manisaspor\'da Tek Patron Özdeş

Kemal Özdeş, bugün kulüp binasında düzenlenen törende yardımcıları Kayhan Çubukçu, Murat Duman, İbrahim Özdoğan ve Hayrettin Demirtaş'la birlikte 1 yıllık sözleşme imzaladı.

16.08.2011 15:50

Manisaspor'da göreve geçen hafta fiilen başlayan teknik direktör Kemal Özdeş, bugün kulüp binasında düzenlenen törende yardımcıları Kayhan Çubukçu, Murat Duman, İbrahim Özdoğan ve Hayrettin Demirtaş'la birlikte 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Altyapının da sorumluluğunu üstlenen Özdeş, kulübün teknik konulardaki tek patronu oldu. Daha önce Manisaspor'da yardımcı antrenörlük, değişik yaş gruplarında milli takım teknik direktörlüğü yapan Kemal Özdeş'in Süper Lig'de çalışma zamanının geldiğini söyleyen Başkan Kenan Yaralı, "Bu işe kendi memleketinin takımında başlaması çok güzel. Burada önemli başarılara imza atacağına inanıyorum" dedi.

Dört yıl önce Manisaspor'da Ersun Yanal'ın yardımcılığını yaptığını hatırlatan Kemal Özdeş ise, "O dönemdeki oyuncularımızın pek çoğu şu anda büyük takımlarda forma giyiyor. A Milli Takım'ın son maçında o kadrodan dört futbolcu vardı. Hedefimiz Manisaspor'da yeni yıldızlar yetiştirip kulübümüzün ve Milli Takım'ın marka değerini artırmak" diye konuştu.

Öte yandan yeni sezonda alacağı rakamda indirim yapması istendiği için istifa eden teknik direktör Hikmet Karaman'ın şike soruşturması kapsamında tedbirsiz olarak PFDK'ya sevdekilmesi konusuna değinen Başkan Kenan Yaralı, "Bu yönde bir duyum aldığımız için Karaman'la yolları ayırdığımız iddiası doğru değil. Parasal konularda anlaşamadığımız ve mali açıdan küçülmeye gideceğimiz için bu ayrılık gündeme geldi. Ayrıca Hikmet Karaman'ın neden PFDK'ya sevkedildiğine ilişkin hiçbir bilgim yok" diye konuştu.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisaspor'da Tek Patron Özdeş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement