Manisaspor, Deplasmana Gidecek - Son Dakika
Spor

Manisaspor, Deplasmana Gidecek

Manisaspor, Deplasmana Gidecek

PTT 1.Lig'in 28.haftasında Manisaspor deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

27.03.2013 17:26  Güncelleme: 17:30

PTT 1. Lig'in 28. haftasında Manisaspor deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Son iki haftadır aldığı mağlubiyetlerle zirveden uzaklaşan Manisaspor, Samsunspor deplasmanından 3 puan alıp, moral bulmak istiyor. Teknik direktör Reha Erginer, futbolcular Hüseyin Tok ve Murat Gürbüzerol ile birlikte Tarık Almış Spor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Sezon başından beri ilk defa arka arkaya 2 mağlubiyet aldıklarını vurgulayan Reha Erginer, "Lige baktığımızda çok önemli bir avantajı yitirdiğimizi söyleyebilirim. Tabii ki iki mağlubiyet almak bizim iyi bir takım olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. Biz iyi bir takımız. Benim kadromdaki tüm oyuncular çok yetenekli ve iyi oyuncular. Bizi de buraya kadar bu oyuncular getirdi. Bu haftaya kadar çok iyi çalıştılar. Bizim amacımız bundan sonra kalan 7 haftada aynı duruşu sergileyerek, sahaya yansıtabilmektir. Türkiye'de günlük sonuçlar çok önemli. Takımlar 2-3 hafta şampiyon yapılıyor, 2-3 hafta sonra ise kötü sonuçlar alındığında yerlebir ediliyor. Biz ayağı yere basan bir takımız. Biz çizgimizden bir şey kaybetmedik. Bizde bir değişiklik yok, hedefimizde bir sapma yok. Önümüzde mutlak 3 puan almamız gerek Samsunspor maçı var. Kalan haftaları iyi değerlendireceğiz. Bunun birinci ayağı Samsunspor maçı. İnşallah buradan 3 puan ile dönüp, tekrar potaya gireceğiz" dedi.

Manisaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Hüseyin Tok, son iki haftada aldıkları mağlubiyetler için üzgün olduklarını belirterek, Samsunspor maçında bu puan kayıplarını telafi edeceklerini söyledi. Tok, "Sahada iyi bir futbol sergiliyoruz. Gol haricinde her şeyi iyi yapıyoruz. Biraz şanssızlığımız var diye düşünüyorum. Tabii bu şanssızlık her zaman olmaz. Önümüzdeki maçı alıp bulunduğumuz yerden daha iyi bir yere çıkarız" dedi.

Manisaspor'un golcü oyuncusu Murat Gürbüzerol ise, "Aldığımız 2 mağlubiyetten çok iyi dersler çıkardık. Bundan sonra telafi olmayan haftalara giriyoruz. Süper lige çıkabilecek en büyük adaylardan biri biziz. Aramızda zaten fazla puan farkı yok. Önümüzde final maçları bulunuyor. Takım olarak üst düzey performans sergilersek eğer süper lige çıkarız" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisaspor, Deplasmana Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement