Manisaspor İç Transferde 3 Futbolcusu ile Sözleşmesini Uzattı - Son Dakika
Spor

Manisaspor İç Transferde 3 Futbolcusu ile Sözleşmesini Uzattı

Manisaspor İç Transferde 3 Futbolcusu ile Sözleşmesini Uzattı

Bu sezon Bank Asya 1.Lig'de mücadele edecek olan Manisaspor, iç transferde 3 genç futbolcusu ile sözleşmesini 3'er yıl uzattı.

19.06.2012 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Manisaspor, iç transferde 3 genç futbolcusu ile sözleşmesini 3'er yıl uzattı.

Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen törende, Hikmet Balioğlu, Murat Gürbüzerol ve Tuncay Süren, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, "Bundan önceki dönemlerde açıkça söylemek gerekirse biz bu arkadaşlarımıza yeterki kadar değer gösteremedik. Bu günden itibaren Manisaspor kulübümüzün en değerli oyuncuları, en değerli insanları bizim alt yapımızdan yetişen ve bundan sonraki süreçte beraber olacak olan arkadaşlarımızdır. Onlar ile bu yola çıkıyoruz. Bundan sonraki süreçte onların Manisaspor'un her şeyi olmasını istiyoruz. Transfer çalışmalarımız çok komik geçti. Çünkü onlar Manisasporlu. Parayı pulu düşünmeden yüreklerini ortaya koydular. Başka takımlardan da transfer teklifleri vardı. Sözleşmeleri bitmiş olmasına rağmen söz konusu Manisaspor olunca hiç konuşmadan nasıl uygun görürsek diye sözleşmelerini uzattılar. Bizde onlara gerekli değeri gösterdik yönetim kurulumuz adına. Bundan sonraki süreçte onlardan istediğim takımımıza sarılmaları. Çünkü onlar takımımızı yürütecek ve onlar Manisalı ve Manisasporlu. Dış transflerlerimizde var ama bu gün kendi öz evlatlarımızdan başlayarak Manisa'nın tamamına yaraşır ve yayılacak bir enerji başlatmak istedik. Ondan dolayı ilk etapta onlarla bu yola çıktığımız içim, onlarla sözleşmeleri uzatmak istedik." dedi.

Sözleşmesi uzatılan futbolculardan Murat Gürbüzerol ise, "Sezon benim gibi bütün arkadaşlarım içinde çok büyük bir sezon olacak. Sonuçta burada bize güvenen inanan Manisa halkı var. Burada önemli olan başarıdır. Bizlerde bu başarıyı sağlayabilirsek eğer ve bu başarıda bizimde bir payımız olursa bunda en mutlu olacak olan muhakkak ki futbolculardır. Şu aşamada maddiyatı kesinlikle düşünmüyoruz. Elimizden gelen en iyisini yapmak istiyoruz. Bize inanan ve güvenen insanlarının güvenlerini boşa çıkarmayacağımıza adımız gibi eminiz. İyi bir kamp dönemi geçirip lige iyi başlamak istiyoruz." diye konuştu.

Genç oyuncu Hikmet Balioğlu da "Bu sorumluluğu kaldırabileceğimizi düşündüğü için bize güvendiği için Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah onu mahcup çıkarmayız. Kendimden çok başkanımızın yüzünü kara çıkarmak istemiyorum." dedi. Manisaspor yönetimini ve Manisalıları mahçup etmeyeceklerini dile getiren Tuncay Süren ise,"İnşallah elimizden geleninin en iyisini yaparak Manisaspor'u hak ettiği yere getireceğiz." dedi.

İmza törenin ardından Manisaspor Tarık Almış Spor Tesisleri personelinin topladığı mavi kapaklarla engelli sandalyesi alındı. Engelli sandalyesi, ihtiyaç sahibi bir engelliye teslim edilecek. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisaspor İç Transferde 3 Futbolcusu ile Sözleşmesini Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement