Markovic ve Götze Planı - Son Dakika
Spor

Markovic ve Götze Planı

Markovic ve Götze Planı

SPORCOPE DIŞ HABERLER – Sezona Brendan Rodgers'la başlayan ancak alınan başarısız sonuçların ardından koltuğu Jürgen Klopp'a teslim eden Liverpool kadroda revizyona gidiyor.

01.03.2016 19:10

SPORCOPE DIŞ HABERLER – Sezona Brendan Rodgers'la başlayan ancak alınan başarısız sonuçların ardından koltuğu Jürgen Klopp'a teslim eden Liverpool kadroda revizyona gidiyor. Takıma daha güçlü ve yarışmacı bir kimlik kazandırmak isteyen Klopp, yaz transfer döneminde önemli bir transfer harekatı yapacak. Kulübün sahibi Fenway Sports Group da Alman teknik adamın isteklerini karşılamaya ve her türlü finansal desteği vermeye hazır.

Şampiyonluk yarışından koptuğu ligde Avrupa hakkı kazanmak için yarışan ve Capital One Kupası finalinde Manchester City'e penaltılarla yenilerek hayal kırıklığı yaşayan Liverpool, önümüzdeki sezon yapacağı transferlerle tekrardan zirveye oynayan bir takım olmayı hedefliyor.

Götze ve Markovic takım arkadaşı olabilir

Kulüp bugüne kadar Klopp'un raporu doğrultusunda Schalke'den Joel Matip ve Kızılyıldız'dan Marko Grujic ile önümüzdeki sezon için anlaşmaya varmıştı.

İngiliz basınına göre, Liverpool'un transfer harekatında en önemli yeri Mario Götze alacak. Borussia Dortmund'da birlikte çalıştığı Alman oyuncuyu yeni kulübünde de görmek isteyen Klopp, Empoli'de forma giyen Polonyalı Piotr Zielinski ve Fenerbahçe'de kiralık olarak oynayan Lazar Markovic'i Liverpool'a getirmek niyetinde. Brendan Rodgers döneminde kiralanan Markovic'in Jürgen Klopp tarafından takip edildiği ve geri istendiği biliniyor.

Benteke Liverpool'da hayal kırıklığı yarattı

Transferler sonucunda kadroda oluşacak şişkinliği engellemek isteyen Alman teknik adam, bazı oyuncularını göndermeyi düşünüyor. Sezon başında 32,5 milyon sterlin'e transfer edilen ancak bir türlü Aston Villa'daki formunu yakalayamayan Christian Benteke adayların başında geliyor. Benteke, Klopp'u etkilemek ve kulüpte kalmak için ara transfer döneminde gelen teklifleri reddetmişti.

Liverpool'daki geleceği soru işareti olan diğer oyuncular ise Joe Allen ve Simon Mignolet. İngiliz medyasında, taraftarların tepkisini çeken iki oyuncunun yaz aylarında takımdan ayrılabileceği konuşulurken, Kolo Toure, Jose Enrique ve Joao Teixeira'nın ise kesin olarak Liverpool'dan gönderileceği belirtildi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Markovic ve Götze Planı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement