Mauro Icardi and Okan Buruk named as the best of the year - Son Dakika
Spor

Mauro Icardi and Okan Buruk named as the best of the year

Mauro Icardi and Okan Buruk named as the best of the year

Galatasaray's world star Mauro Icardi and home coach Okan Buruk were selected as the best of the year. Asist Analiz followers chose Icardi as the Player of the Year. Icardi, who contributed to the score with 21 goals and 7 assists in the league, was determined as the Best of the Year by Asist Analiz followers. At the same time, Okan Buruk, who became champion in his first year at Galatasaray, was awarded the Coach of the Year award.

05.06.2023 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın dünya yıldızı Mauro Icardi ev teknik direktör Okan Buruk yılın en iyileri seçildi. Asist Analiz takipçileri tarafından Yılın Oyuncusu seçildi.

Bu sezon göstermiş olduğu performansla sarı kırmızılıları başarıya taşıyan İcardi, Asist Analiz takipçileri tarafından Yılın En İyisi olarak belirlendi. Ligde 21 gol ve 7 asist ile skora katkı yapan Arjantinli stara, ödülünü Asist Analiz Genel Müdürü Arda Ün ve Dijital Direktörü Yücel Ağcabay takdim etti.Aynı zamanda Yılın Teknik Direktörü ödülüne ise Galatasaray'daki ilk senesinde şampiyon olan Okan Buruk layık görüldü.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mauro Icardi and Okan Buruk named as the best of the year - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement