Melo "O" Pozisyonu Anlattı - Son Dakika
Spor

Melo "O" Pozisyonu Anlattı

Melo "O" Pozisyonu Anlattı

SPORCOPE DIŞ HABERLER Inter kulüp televizyonu Inter Channel'a konuşan Felipe Melo, İtalyan medyası hakkında sert açıklamalarda bulundu.

15.01.2016 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER Inter kulüp televizyonu Inter Channel'a konuşan Felipe Melo, İtalyan medyası hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı futbolcu "İnsanlar Inter'i ligde iyi gittiği için eleştiriyor. Onlar için üzgünüm ama açıkçası bunları hiç umursamıyorum. Konuşanların çoğu bizim yerimizde olmak isterlerdi. Sezon başında kimse Inter'in ligin tepesinde olmasını beklemiyordu, ama buradayız. Daha çok çalışmak istiyoruz, ancak bu şekilde daha da gelişebiliriz."diye konuştu.

Pitbull lakaplı oyuncunun Laziolu Biglia'ya yaptığı hareketten dolayı aldığı 3 maçlık cezası nedeniyle forma giyemediği maçta Milano ekibi evindeki Sassuolo mücadelesinde son dakika golüyle 1-0 mağlup oldu ve üçüncü sıraya geriledi.

O maçla da ilgili konuşan Melo "Aslında o maçta Sassuolo'yu 5-1 yenebilirdik, hatta Lazio maçındaki penaltı yaptığım pozisyon olmasa, Lazio'ya da yenilmezdik"  diye devam etti.

"Kırmızı kartta değil, penaltıda hatalıyım"

Kırmızı kart gördüğü maç hakkında konuşan Brezilyalı, "O maçtaki asıl hatam yaptığım penaltıydı, çünkü benim tecrübemdeki bir futbolcu o müdahaleyi yapmamalıydı. Kart pozisyonu için konuşmam gerekirse, pozisyon esnasında gelen futbolcuyu görmedim. Topa vurmak istedim ve Biglia'yı bacağımın altında buldum. Hakemin beni oyundan atması abartılı bir karardı. Onun zıplamasını engellemeye çalıştım, ama onlar sert müdahalemden ötürü bana üç maç ceza verdiler. Başka maçlarda inanılmaz fauller yapılıyor ve kart bile verilmiyor. Her neyse bu olay geçmişte kaldı. Bunu unutma zamanı." dedi.

20 Aralık tarihinde Giuseppe Meazza'da oynanan ve Lazio'nun 2-1'lik üstünlüğüyle biten maçta, tartışılan müdahalesinin öncesinde zaten bir sarı kartı bulunan Melo pozisyonda bacağını çok yükseğe kaldırmış ve Biglia'nın boynu ve omzuna tekme atmıştı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Melo 'O' Pozisyonu Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement