Milli Takım antrenörlüğü için, TFF yöneticisi Hamit Altontop'un kardeşi Halil Altıntop düşünülüyor - Son Dakika
Spor

Milli Takım antrenörlüğü için, TFF yöneticisi Hamit Altontop'un kardeşi Halil Altıntop düşünülüyor

Milli Takım antrenörlüğü için, TFF yöneticisi Hamit Altontop\'un kardeşi Halil Altıntop düşünülüyor

A Milli Takımımız'da Şenol Güneş'ten sonra koltuğa geçmesi beklenilen isim Stefan Kuntz. Alman hocanın yanına Türk bir yardımcı antrenör aranıyor. Kuntz'un, Milli Takım sorumlusu Hamit Altınto'un B.Münih U17 takımında görev yapan kardeşi Halil Altıntop'u yanına istediği öne sürüldü.

17.09.2021 13:50  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Takımımız'da teknik ekipte büyük revizyon yaşanacak. Şenol Güneş'le yolların ayrılmasıyla teknik ekipte de değişiklik yapılıyor. Milli Takım'ın başına geçmesi beklenen 58 yaşındaki Alman hoca Stefan Kuntz'a yardımcılık yapacak bir Türk antrenör aranıyor. Ajansspor'un haberine göre bu isim Halil Altıntop.

TFF yöneticisi Hamit Altontop'un kardeşi Halil Altıntop, Milli Takım antrenörü oluyor

BAYERN MÜHİH'TE ÇALIŞIYOR

Milli Takım sorumlusu Hamit Altıntop gibi parlak bir futbolculuk kariyeri olan Halil Altıntop, Bayern Münih U17 takıında görev yapıyor. Kuntz'un, Halil ismini istediği belirtildi.

Son Dakika Spor Milli Takım antrenörlüğü için, TFF yöneticisi Hamit Altontop'un kardeşi Halil Altıntop düşünülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hakan Gök: Şaşırdıkmı nayır hep bir akraba arkadaş takımdaş vesayre. Biz masum köylüler birileri cebini doldururken mac izlerken yırtınıyoz?? 19 2 Yanıtla
  • Dowsing Lord: eyvahhh eyvahhh 0 0 Yanıtla

Advertisement