Mourinho'dan Transfer Açıklaması - Son Dakika
Spor

Mourinho'dan Transfer Açıklaması

Mourinho\'dan Transfer Açıklaması

Sezon sonunda Hollandalı teknik adam Louis van Gaal ile yollarını olan Machester United'ın başına geçmesi beklenen Jose Mourinho, geleceği hakkında konuştu.

11.04.2016 19:07

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Sezon sonunda Hollandalı teknik adam Louis van Gaal ile yollarını olan Machester United'ın başına geçmesi beklenen Jose Mourinho, geleceği hakkında konuştu.

Ülkesinin önde gelen basın kuruluşlarından O Jogo'ya konuşan Portekizli çalıştırıcı, kendisine çok iyi tekliflerin geldiğini ve sezon sonunda kesinlikle bir takımın başına geçeceğini söyledi.

Mourinho, "Bu yazdan itibaren yeniden bir takım çalıştıracağımı garanti edebilirim. Çok cazip teklifler var ancak bu bir zaman ve düşünme meselesi. İyi bir karar vermek ve bu bekleyişi sonlandırmak için iyice düşünmem lazım. Zaten artık herkes biliyor, yaza yeni takımım resmen belli olacak" dedi.

Yeni sezondan itibaren çalıştıracağı takım hakkında herhangi bir ipucu vermeyen deneyimli teknik adam, yine kendine has bir harekete imza attı ve başına geçmeyi düşünmediği takımları açıkladı.

Mourinho, "Geleceğime ilişkin kesin olan bir tek şey varsa, o da Estoril ya da Pacos'u çalıştırmayacak olmam. Her iki takım da harika bir sezon geçiriyor ve teknik adam değiştirmeyeceklerdir" diyerek kariyerine ülkesinde devam edeceği iddialarını yalanladı.

İngiliz basını, geçtiğimiz günlerde servis ettiği haberde deneyimli teknik adamın Manchester yakınlarında bulunan Cheshire bölgesinde ev baktığını öne sürmüştü.

Screenshot_6

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Mourinho'dan Transfer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement