Mourinho Resmen Duyurdu... - Son Dakika
Spor

Mourinho Resmen Duyurdu...

Mourinho Resmen Duyurdu...

Jose Mourinho, Atletico Madrid'de sözleşmesi sona eren Belçikalı kaleci Courtois'nın takıma döneceğini açıkladı.

16.06.2014 14:06

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea #39;nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, kiralık olarak forma giydiği Atletico Madrid #39;de sözleşmesi sona eren Belçikalı Thibaut Courtois #39;nın takıma döneceğini söyledi.

Üç sezondur kiralık olarak Atletico Madrid #39;in kalesini koruyan ve bonservisi Chelsea #39;de bulunan Courtois #39;nın geleceği hakkında İspanyol Marca gazetesine açıklamalarda bulunan Mourinho, quot;Courtois, 2014 FIFA Dünya Kupası sona erdiğinde Stamford Bridge #39;e dönecek. Konu kapanmıştır quot; ifadelerini kullandı.

Takviye yapmayı düşündükleri forvet hattına Diego Costa #39;yı transfer etmek istediklerini doğrulayan 51 yaşındaki teknik adam, quot;Diego Costa takımımda görmek istediğim oyunculardan biri. Kulübü bu konuda bilgilendirdim ve transferi gerçekleştirecekleri konusunda onlara güvenim tam quot; değerlendirmesinde bulundu.

Thibaut Courtois ve Diego Costa, geçen sezon Atletico Madrid formasıyla İspanya Birinci Futbol Ligi #39;nde (La Liga) şampiyonluk yaşarken, UEFA Şampiyonlar Ligi #39;nde de final oynama başarısı gösterdi.

Mourinho yönetimindeki Chelsea ise Premier Lig #39;i Manchester City ve Liverpool #39;un arkasında üçüncü sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi #39;ne katılma hakkı elde etti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho Resmen Duyurdu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement