NBA yıldızları Arsenal'in yıldızlarıyla buluştu - Son Dakika
Spor

NBA yıldızları Arsenal'in yıldızlarıyla buluştu

NBA yıldızları Arsenal\'in yıldızlarıyla buluştu

Londra'da başlayacak NBA Global Games 2017 öncesi Denver Nuggets oyuncuları Arsenal futbol takımını, kendi evi Emirates Stadyum'unda ziyaret etti.

12.01.2017 13:33

Arsenal futbol takımı ile stadyumu gezen ve bol bol sohbet eden yıldız basketbolcular, futbolla ilgili birkaç tüyo da aldı. Arsenal ekibi konuklarını takım formalarını hediye ederek uğurladı.

NBA Global Games 12 Ocak'ta Londra The O2 Arenada oynanacak Denver Nuggets @ Indiana Pacers karşılaşması ile başlıyor. İlk maç öncesi Denver Nuggets'ın yıldız basketbolcuları, yoğun antrenman temposuna kısa bir ara verip Arsenal futbol takımını Emirates Stadyum'unda ziyaret etti. Ev sahibi Arsenal'den Per Mertesacker, Hector Bellerin ve Rob Holding; Kenneth Faried, Emmanuel Mudiay, Malik Beasley ve Juan Hernangomez'in yer aldığı Nuggets ekibine Emirates Stadyum'unu gezdirdi.

Nuggets oyuncuları, Emirates Stadyumu'nun sahasına çıkarak futbol atmosferini yaşadı. Arsenal yıldızları, Nuggets oyuncularına futbolla ilgili birkaç ipucu verdi ve üzerinde her oyuncunun ismi yazan Arsenal forması hediye etti.

Emmanuel Mudiay "Londra'da olmaktan çok mutluyum, burası çok güzel bir yer. Arsenal takımının tarihi ve felsefesi hakkında bilgi sahibi olmak çok güzeldi, artık formamla çok daha heyecanlıyım" sözleriyle ziyaretle ilgili heyecanını dile getirdi.

Malik Beasley, "Arsenal'i ziyaret etmek çok heyecan vericiydi. Stadyumun tüm bölümlerini gezmek, bir futbol sahasına çıkmak, oyuncularla tanışmak ve futbolla ilgili birkaç ipucu öğrenmek çok zevkliydi" yorumunda bulundu.

Juan Hernangomez ise ziyareti; "Arsenal'i ziyaret etmek çok güzeldi. FIFA oyununda sürekli Arsenal'i seçiyorum. Bizim de çok sevdiğim bir İspanyol oyuncumuz var, Santi Cazorla. Bununla birlikte bir diğer İspanyol futbolcu Hector Bellerin ile tanışmak çok keyifliydi. Petr Cech'i de çok beğeniyorum. Kendisi en sevdiğim oyunculardan biri" sözleriyle değerlendirdi.

NBA Global Games 2017 kapsamında Denver Nuggets, 12 Ocak'ta Londra The O2 Arenada Indiana Pacers'ı ağırlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor NBA yıldızları Arsenal'in yıldızlarıyla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement