Orduspor Takımında Final Üzüntüsü Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Orduspor Takımında Final Üzüntüsü Devam Ediyor

Orduspor Takımında Final Üzüntüsü Devam Ediyor

PTT 1. Lig Play-Off yarı final rövanş maçında sahasında Mersin İdmanyurdu'na 1-0 mağlup olarak elenen Orduspor'da, finale çıkamamanın üzüntüsü yaşanıyor.

14.05.2014 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik direktör Hüsnü Özkara, yaptığı açıklamada, sezonu istemedikleri bir şekilde tamamlamak zorunda kaldıklarını belirtti.

Oynadıkları iki play-off maçında da iyi futbol oynamalarına rağmen elenmekten kurtulamadıklarını ifade eden Özkara, "Olmayınca olmuyor" dedi.

Dün sahalarındaki maçın genelinde Orduspor'un üstün oynadığını anlatan Özkara, şöyle konuştu:

"Taraftarımızın da desteğiyle maça iyi başladık. Rakip yarı sahada iyi oyunumuzu maçın sonuna kadar sürdürdük ancak bazı gol pozisyonlarını değerlendiremememiz hepimizin moralini bozdu. Son dakikada yediğimiz golle de maalesef maçtan yenik ayrıldık. Rakibimiz Ordu'dan istediğini alarak ayrıldı. Biz ise çok istediğimiz finale çıkamadık. Takım olarak bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Maçtan sonra bütün oyuncularımız gözyaşları içerisinde sahayı terk etti. Her şeye rağmen Orduspor'u buralara kadar getiren oyuncularımı kutluyor, hepsinin alnından öpüyorum."

Gelecek sezon Orduspor'da devam etmesi yönünde yönetimle görüşmediklerini kaydeden Özkara, "Yönetimdeki bazı arkadaşlar benimle ilerleyen günlerde irtibata geçeceklerini söyledi. Açıkçası onlarla güzel ayrıldık. Gönül ister ki devam edelim ama son karar değerli yönetim kurulu üyelerinin. Şimdilik alınmış bir karar yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Orduspor Takımında Final Üzüntüsü Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement