Orduspor Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde - Son Dakika
Spor

Orduspor Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde

Orduspor Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi\'nde

Muğla'daki final grubu maçları sonunda Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne (TKBL) yükselen Orduspor, kentte coşkuyla karşılandı.

28.05.2013 14:38  Güncelleme: 14:45

Muğla'daki final grubu maçları sonunda Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne (TKBL) yükselen Orduspor, kentte coşkuyla karşılandı.

Belediye meydanında düzenlenen kutlama etkinliğinde Orduspor kafilesinin yanı sıra, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Ordu Belediyesi teknik ekibi ve oyuncuları da yer aldı.

Meydanda kurulan platformda taraftarlarla şampiyonluğu kutlayan iki takımın teknik ekip ve oyuncularına Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Okur çiçek takdim etti, yeni sezonda başarı diledi. Orduspor Basketbol Şube Sorumlusu Akın Çiçek, burada yaptığı konuşmada, Orduspor'un Süper Lig'e veda etmesinden dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını ancak her iki takımın da elde ettikleri başarılarla bu üzüntülerinin biraz olsun azaldığını söyledi.

Ordu'ya yakışanı yapmak adına sonuna kadar savaşacaklarını ifade eden Çiçek, şöyle konuştu:

"Bu sene taraftarlarımzı üzdük ama bir nebze olsun bu üzüntüye hem bedensel engelli arkadaşlarımız hem de kadın basketbol takımımız elde ettikleri başarılarla ilaç olmuştur. O yüzden ben bu başarılarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz aileyiz, o anlamda engellisi, bayan basketbolu, altyapısı, üst yapısı, Ordu'ya layık olan en güzel şeyi yapma adına sonuna kadar savaşacağız"

Kutlama programı, taraftarla sporcuların fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement