Osmanlıspor, Altınordu ile Puanları Paylaştı - Son Dakika
Spor

Osmanlıspor, Altınordu ile Puanları Paylaştı

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 1-1 eşitlikle tamamlanan Altınordu maçıyla ilgili, "Osmanlı Devleti gibi hep zirvede kalmak istiyoruz.

08.02.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 1-1 eşitlikle tamamlanan Altınordu maçıyla ilgili, "Osmanlı Devleti gibi hep zirvede kalmak istiyoruz. Hedefimiz her zaman Süper Lig" dedi.

PTT 1. Lig'in 19. haftasında Osmanlıspor, Altınordu ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında yara aldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Osmanlıspor Teknik Direktörü Tütüneker, "Bugün tek sıkıntımız goldü. Bucaspor maçından beri çok gol pozisyonuna giriyoruz ama değerlendiremiyoruz. Golü bulsak belki oyun motivasyonumuz da değişecek" dedi.

Futbolu "motivasyonlarla gelişen bir oyun" olarak niteleyen Tütüneker, "Bugün bir türlü motive olamadık. Mağlup duruma düştükten sonra hemen akabinde golü bulmamız hayır oldu. Belki iyi oynamadık ama 7-8 pozisyona girip golü atamazsanız galip gelemezsiniz. İlk yarı baskı anlamında kötü oyun sergiledik. Kötü oynadık ama hedefimizden hiç şaşmayacağız. Halen şampiyonluğun en güçlü adayıyız" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARIMIZ HARİKAYDI"

Açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Tütüneker, "Sezon başından beri ilk kez bu kadar yoğun bir taraftar desteğiyle oynadınız. Saha içerisinde 16 Türk devletini temsilen figürler yer aldı. Bu organizasyonu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Bugün taraftar harikaydı. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Onlara galibiyet hediye etmek istiyorduk ama maalesef olmadı. Tam anlamıyla tribünler harikaydı. İnşallah bundan sonra da desteklemeye devam ederler" yanıtını verdi.

"Osmanlıspor'un Osmanlı Devleti'nin yaşatmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna ise Tütüneker, "Bu gerçekten çok güzel bir şey. Ahmet Başkanımız ve Melih Başkanımız sağ olsunlar, takıma çok güzel bir isim bulmuşlar. Böyle bir ismi biz de futbolumuzla yüceltmek istiyoruz ama maalesef futbolda inişler, çıkışlar oluyor. Biz hep Osmanlı gibi zirvede kalmak istiyoruz. Ben Konya'dayken 14. takımımın başında Süper Lig'e çıkmıştık. Bizim hedefimiz her zaman Süper Lig, bundan hiçbir zaman şaşırmayacağız. Futbolda her şey var ama hedefimiz her zaman Süper Lig" karşılığını verdi.

ALTINORDU CEPHESİ

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise geçen hafta kazanarak 3 puan aldıklarını hatırlatarak, "Bu hafta Osmanlıspor'a karşı oynayacağımız maç çok önemliydi" dedi.

"Rakibin gücünü biliyorduk" diyen Eroğlu, "Hafta içi tüm çalışmalarımız bu yöndeydi. Tabii ki deplasmanda oynuyorduk, gol yemememiz gerekiyordu. Maça sıkıntılı başladık ama ilk 10 dakikadan sonra oyunu toparladık. Amacımız Osmanlıspor'a oynayacak alan bırakmamak, ikinci bölgede yakaladığımız toplarla hücuma çıkmaktı. İkinci yarıda bunu kısmen başardık. İstediklerimiz oldu. İkinci yarı birçok pozisyonuna girdik ama atamadık. Golü çok erken yedik, yemeseydik kazanma şansımız vardı. 1-1'ken girdiğimiz pozisyonlar vardı, bunları değerlendirebilseydik, galibiyetle dönebilirdik. Ama deplasmanda alınan 1 puan iyi gibi gözüküyor. Futbolcularımız çok iyi mücadele verdiler" sözlerini sarf etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Osmanlıspor, Altınordu ile Puanları Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement