Özköylü Rizespor'dan Kormadıklarını Söyledi - Son Dakika
Spor

Özköylü Rizespor'dan Kormadıklarını Söyledi

Özköylü Rizespor\'dan Kormadıklarını Söyledi

Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, Çaykur Rizespor'dan çekinmediklerini söyledi.

20.03.2013 10:08  Güncelleme: 12:43

PTT 1'inci Ligi lideri Kayseri Erciyesspor, Süper Lig hedefleri için ÇAYKUR Rizespor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Osman Özköylü, hedefe bir adım daha yaklaşmak için Çaykur Rizespor engelini de 3 puanla aşmak istediklerini söyledi.

Ligde 51 puanla liderliğini sürdüren Kayseri Erciyesspor, Çaykur Rizespor maçına, kart cezalısı Bilal Aziz ve ülkesinin milli takımına giden Gohou'dan yoksun hazırlandı. Mavi siyahlılar, Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri'nde tempolu bir çalışma gerçekleştirdi.

"TÜM MAÇLAR ZOR"

Osman Özköylü ise bundan sonraki tüm maçların zor olduğunu, bu anlamda Çaykur Rizespor maçının da zor geçeceğini belirtirken şunları söyledi:

"Hafta sonunda şampiyonluğun iki iddialı takımı karşı karşıya gelecek. Bizim için, daha önce oynadığımız maçlar neyse Çaykur Rizespor maçı da aynı anlamı taşıyor. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Bundan önceki maçlarımızda nasıl iyi mücadele edip iyi futbol oynayarak galibiyetler aldıysak, aynı başarıyı Çaykur Rizespor maçında da tekrar etmek istiyoruz."

"KİMSEDEN KORKMUYORUZ"

Tüm rakiplerine saygı duyduklarını, her maçta iyi futbol ve 3 puanı hedeflediklerini, karşılaşmalarına bu doğrultuda hazırlandıklarını vurgulayan Osman Özköylü, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hafta sonu karşımızdaki takımın başında bu ülkenin en büyük teknik direktörlerinden biri olan Mustafa Denizli var. Hiçbir takımdan korkumuz, çekincemiz yok. Her rakibimize saygı duyuyoruz. Küme düşme potasındaki takımlara karşı da aynı mücadeleyi yaptık. Bundan sonra da ismi ne olursa olsun aynı mücadeleyi yapıp, hedefe ulaşmaya çalışacağız."

"GOHOU'NUN OLMAMASI MAZARET DEĞİL"

Bilal Aziz'in sarı kart cezalısı, Gohou'nun ise ilk kez Fildişi Sahili Milli takımına çağrıldığı için Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceğini açıklayan Osman Özköylü, bu konuda şunları söyledi:

"Çaykur Rizespor maçı öncesi herhangi bir sıkıntımız yok. İki futbolcumuzun olmayışı bizim için hiçbir şekilde mazeret değil. Bilal Aziz ve Gohou'nun da aramazda olmalarını isterdik. Ama onların yokluğunda, yerlerine oynayacak aslanlar gibi oynayacak oyuncularımız var. Onlar da çıkacak belki arkadaşlarından daha iyi oynayacak."

"TARAFTARIMIZ YANIMIZDA OLSUN"

Taraftarına da seslenen Osman Özköylü, son olarak, "Artık sözün bittiği yerdeyiz. Takımın geldiği durum, oynanacak maçın önemi ortada. Taraftarımızı her maçımıza bekliyoruz. Ama, umarım ilgi ve alakayı bu maçta daha fazla gösterirler" dedi.

FOTOĞRAF - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Özköylü Rizespor'dan Kormadıklarını Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement