Pele'den Sevindirici Haber - Son Dakika
Spor

Pele'den Sevindirici Haber

Pele\'den Sevindirici Haber

Brezilyalı efsanevi futbolcunun idrar yolundaki rahatsızlığı için antibiyotik tedavisi uygulandığı ve sağlık durumunda gelişme yaşandığı açıklandı.

29.11.2014 16:26  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki Albert Einstein Hastanesi'nde tedavisine devam edilen yeşil sahaların efsanevi futbolcularından Pele'nin sağlık durumu iyiye gidiyor.

Hastane yönetiminden yapılan açıklamada, Pele'nin idrar yolundaki rahatsızlığı için antibiyotik tedavisi uygulandığı ve sağlık durumunda gelişme yaşandığı bildirildi.

Açıklamada, özel bir odada tedavisine devam edilen 74 yaşındaki futbolcunun iyileşme sürecinde olduğu belirtilerek, "Pele geçici bir böbrek rahatsızlığı da yaşıyor ve tedavisine devam ediyor. Durumu kontrol edilebilir, nefes alışverişinde sorun yok ve destek almadan yemek yiyebiliyor" ifadeleri kullanıldı.

Bu arada, Brezilyalı eski futbolcunun yardımcısı Jose Fornos Rodrigues, 1970'li yıllarda kaburgasındaki kırık nedeniyle Pele'nin böbreklerinden birinin alındığını, bu durumun tedaviye engel olmadığını söyledi.

Pele, kısa bir süre önce başarılı geçen böbrek taşı ameliyatının ardından Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki Albert Einstein Hastanesi'nden taburcu edilmiş, 5 gün önce yeniden aynı hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakım ünitesinde tutulduğu iddialarını Twitter hesabından yalanlayan Pele, "kişisel nedenlerle özel bir odaya taşındığını" ifade etmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Pele'den Sevindirici Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement