Puanlar 'Yeni'lerden! - Son Dakika
Spor

Puanlar 'Yeni'lerden!

Puanlar \'Yeni\'lerden!

La Liga'nın 25. hafta maçında Real Madrid, Elche'yi bu sezon kadrosuna kattığı yeni yıldızlarının golleriyle devirdi.

22.02.2014 20:30

La Liga'da göğüs göğse devam eden şampiyonluk yarışında Real Madrid haftayı kayıpsız tamamladı. Carlo Ancelotti'nni takımı zayıf rakibi Elche'yi 3-0'la rahat geçti!

Haftaya Barcelona ve Atletico Madrid'le aynı puanda başlayan Real Madrid, üzerine düşeni yapıp beklemeye geçti. Cezası bu maçla tamamlanan Cristiano Ronaldo'nun yokluğunda sahaya çıkan Real, beklenenden daha geç olsa da sonucu gitmeyi bildi! 34. Dakikada Asier Illarramendi'nin Real Madrid adına ilk lig golünü kaydettiği maçta skor avantajını ele geçiren Real, ilk yarıyı bu golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da skor bulma anlamında zorlanan Real, bir başka yeni transferi Gareth Bale ile 1-0'ın stresinden kurtuldu. Galli oyuncu 71'de farkı 2'ye çıkartırken, maça son noktayı 81'de Isco koydu ve Real Madrid 3 puanı 3 golle almış oldu!

Real bu galibiyetle 25 maç sonunda 63 puana terfi ederken, rakiplerinin sonuçlarını beklemeye geçti. Maçın kaybedeni Elche ise deplasmanlardaki kötü performansına bir yenisini daha eklerken, 26 puanla 14. sırada kaldı.

Real Madrid – Elche maçının detayları için tıklayın…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Puanlar 'Yeni'lerden! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement