Reha Kapsal: "Bir Ay Sonra Eksiklikler Giderilecek" - Son Dakika
Spor

Reha Kapsal: "Bir Ay Sonra Eksiklikler Giderilecek"

Reha Kapsal: "Bir Ay Sonra Eksiklikler Giderilecek"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, yaklaşık bir veya bir buçuk ay sonra bütün eksikliklerin giderileceğine inandığını söyledi.
Basın mensuplarıyla bir araya gelen Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, Adanaspor karşılaşmasına...

06.12.2013 16:10

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, yaklaşık bir veya bir buçuk ay sonra bütün eksikliklerin giderileceğine inandığını söyledi.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, Adanaspor karşılaşmasına sıkı hazırlandıklarını belirterek, "Önümüzdeki Adana maçında cezalı olan Sercan yer almayacak. Zaten Sercan'ın da son haftası. Başka da sakat veya cezalı oyuncumuz bulunmamaktadır. Adana maçına günde çift antrenmanla hazırlanıyoruz. Oyuncu alınıp göndermek her kulüpte olmaktadır. Şanlıurfaspor'un da hedeflerini bildiğimiz için bu hedeflere ulaşmak adına sabah akşam çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

"ŞANLIURFASPOR'UN HEDEFİ ÜST LİGDİR"

Kapsal, bu haftayı bay geçeceklerini hatırlatarak, "Sonrasında 3 maçımız var. Bu maçlar için daha önce odaklandığımız saha içi. Saha içinde istediklerimizi yaparsak istediğimiz sonuca da ulaşabiliriz. Devre arası kampı maalesef olamayacak, çünkü PTT 1. Lig'de devre arası 1 hafta sürmekte. 1 hafta sonra Karşıyaka maçıyla başlayacağız. İç sahada alınan kötü sonuçların önlemi sezon başında alınması gerekir ve bir planlama yapılması gerekmektedir. İç saha ve dış sahada sezon içinde bazı formatları değiştirerek fark oluşturabilirsiniz. Ama bu planlamanın sezon başında yapılması gerekir. Çünkü Urfaspor sezon başında iddiayı koymuş ve ilk ikiden direkt bir üst lige çıkmayı hedeflemiş. Bu anlamda da ciddi isimler kadrosuna takviye etmiş durumda" diye konuştu.

"EKSİKLİKLER GİDERİLECEK"

Bir ay sonra takımdaki eksiklerin giderileceğini ifade eden Kapsal, "İlk galip geldiğimiz Bucaspor maçından sonra 'eksiklerimiz var' demiştim. Bucaspor bizden sonra iki galibiyet aldı. Bunlardan biri Beşiktaş galibiyeti. Bu eksiklikleri giderip sonuçlara dökmemiz lazım. Yaklaşık bir veya bir buçuk ay sonra bütün eksiklikleri gidereceğime inanıyorum ve taraftarlarımızdan bu konuda sabretmelerini istiyorum. Sercan Yıldırım'dan herkesin büyük beklentisi var. Sercan bu beklentileri en iyi anlamda saha içinde karşılayacaktır" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Reha Kapsal: 'Bir Ay Sonra Eksiklikler Giderilecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement