"Reis Gıda Kastamonu Basketbol Spor Kulübü" Ligde Yerini Alıyor - Son Dakika
Spor

"Reis Gıda Kastamonu Basketbol Spor Kulübü" Ligde Yerini Alıyor

"Reis Gıda Kastamonu Basketbol Spor Kulübü" Ligde Yerini Alıyor

Türkiye'de kuru gıda sektöründe faaliyet gösteren Reis Gıda ile Kastamonu Basketbol Spor Kulübü arasında "isim sponsorluğu" imza töreni düzenlendi.

11.10.2013 15:32

Türkiye'de kuru gıda sektöründe faaliyet gösteren Reis Gıda ile Kastamonu Basketbol Spor Kulübü arasında "isim sponsorluğu" imza töreni düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonu'nda Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis ve Kastamonu Basketbol Spor Kulübü Başkanı Nihat Saka arasında gerçekleşen imza törenine yoğun katılım oldu. "Reis Gıda Kastamonu Basketbol Spor Kulübü" bu yıl, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligine ilk kez katılıyor. Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi müsabakaları bu ay başlayacak.

Reis Gıda ve Kastamonu Basketbol Spor Kulübü markalarının birbirine katacağı sinerjiyi ifade eden Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Türkiye'nin önde gelen işadamlarından Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis'in kurumsal sosyal sorumluluk projelerini başarıyla hayata geçirdiğini söyledi. Vali Erdoğan Bektaş, Taşköprü sarımsağının yurtiçi ve yurtdışında markalaşma sürecini Reis Gıda firmasının başarıyla hayata geçirmekte olduğunu sözlerine ekledi.

Kastamonu Basketbol Spor Kulübü 2. Lig Kadın Basketbol takımına destek olmaktan gurur duyduklarını belirten Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, şöyle konuştu: "Sporun bir ilin tanıtılmasında çok büyük rolü vardır. Hem ilimizin tanıtımına, hem de sporcularımıza destek olmaktan, Reis Gıda ailesi olarak tarif edilemez bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Reis Gıda Kastamonu Basketbol Spor Kulübü olarak, bu yıl ilk kez katılacağımız, Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi karşılaşmalarında, yüksek başarı göstererek, önümüzdeki 3 yıl içerisinde 1.Lige yükselmeyi hedefliyoruz"

Mehmet Reis, isim sponsoru oldukları Kastamonu Basketbol Spor Kulübü ile diğer tüm basketbol takımlarına, Türk basketbolu adına başarılı bir sezon geçirmelerini dileğini sözlerine ekledi.

Kastamonu Basketbol Spor Kulübü 2. Lig Kadın Basketbol tamının isim sponsoru olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını aktaran Reis Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Işılay Reis Yorgun ise, şunları kaydetti: "Kastamonu Basketbol SK 2.Lig Kadın Basketbol takımımıza isim sponsoru olmaktan, büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bugün, sizlerle bu güzel ortamda bir arada olmak hemşerilerimiz ile buluşmak bizleri çok mutlu etti. Bugün bizleri, her zaman olduğu gibi burada da yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Sizlerin huzurunda, basketbolcu kızlarımızı canı gönülden kutlarım. Biz Reis ailesi olarak, sporun ve sporcunun her zaman yanında yer almak istiyoruz. Yapmış olduğumuz sosyal sorumluluk projelerimizde de görüldüğü gibi sağlıklı beslenme ve sporun gerekliliğinin altını çiziyoruz. Çünkü bizler, obez olmayan sağlıklı bir toplum ve sağlıklı nesiller istiyoruz. Yapılan araştırmalara göre ülkemizde; her 10 erkekten, 4'nün, her 10 kadından 6'sının obez olduğunu biliyoruz. İnsanlarımız, 'fast-food' tarzı beslenme ile 'obezite' tehdidi ile karşı karşıya kalmıştır. Reis olarak, "Obeziteye karşı halkımızı bilinçlendirmek" için, "Abur Cubur, Olacağı Budur"; "Abur Cubura, Karnımız Tok" ve "Geleneksel Lezzetler, Sağlıklı Nesiller" sloganları ile tanıtım ve reklam kampanyalarımızı düzenlemekteyiz. 33 yıldır, kuru gıda sektörünün lider firması olarak, çocuklarımızı, gençlerimizi, sporcularımızı, sağlıklı beslenme konusunda tüm kesimleri, bilgilendirmeye devam edeceğiz. Türk çiftçisinin emeğini, sofralara taşıyarak sağlıklı nesillerin olmasını istiyoruz. Çünkü sağlıklı bireyler, sağlıklı toplumları oluşturur. Sağlıklı nesillere ulaşmanın yolu sağlıklı beslenme ve spordan geçiyor. Bugün burada, sizlerle ve basketbolcu kızlarımızla, hem sporu konuşalım, hem de 4 Kasım'da başlayacak olan aşure ayı ile birlikte besin değeri yüksek lezzetli tanelerimizden oluşan aşuremizi ikram edelim istedik. Aşuremizin her bir tanesi, yurdumuzun dört bir köşesinden gelen lezzetlerle doludur. Farklılıkların, lezzet verdiği bu tadın hikayesi, sizlerin de bildiği gibi Hz. Nuh'un gemisinde başlar. Geminin tufandan kurtulup, bu kurtuluşu kutlamaları için geminin ambarında kalan bütün tahıl ve bakliyatlarla bir tatlı yapılır ve bu tatlı tüm herkesle paylaşılır. İşte bu yüzden, Muharrem ayı paylaşım ayıdır. Aşure içerisinde kullanılan; bakliyat çeşitleri aşurelik buğday, nohut, fasulye; karbonhidrat, protein, vitamin ve mineral yönünden zengindir. Sağlıklı beslenme için, gerekli olan temel gıda maddeleridir. Hep birlikte, nice başarılara imza atmayı temenni ederek, tüm sporcularımıza sağlık dolu başarılı bir sezon dilerim"

Tarifi edilemeyecek büyük bir mutluluk yaşadıklarını açıklayan Kastamonu Basketbol Spor Kulübü Başkanı Nihat Saka, şöyle devam etti: "Küçük bir şehirde, büyük hayaller kurarak çocuklarımız ve gençlerimiz için üç yıl önce çalışmalarımıza başladık. Daha ilk günden itibaren 2.lig kadın basketbol takımı kuracağımızın ve Kastamonu'muzun basketbolda layık olduğu noktaya getirme kararını vermiştik. Bugün tarif edilemez mutluluğumuz bir gurur tablosuna dönüştü. Çünkü ismini ve formamızın önünde logosunu gururla taşımayı istediğimiz tek kurum olan Reis Gıda, artık takımımızın isim sponsoru. Dünya markası Reis Gıda ailesinin, obezite ile açtığı savaşı hayranlıkla izliyoruz, bizlerde spor ile sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için yoğun bir uğraş veriyoruz. Bundan sonra sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için Reis ailesine yüzlerce sporcumuzla ve 2.lig kadın takımımızla elimizden gelen tüm katkıyı verme azmindeyiz. 2.Lig Kadın Takımımız genç ve çoğunluğu Kastamonu'muzun bağrından yetişen çocuklardır. Reis Gıda Kastamonu Basketbol Sk olarak basamak basamak düşünerek 3 yıl içinde birinci lig hedefini koyduk ve bu amaç için çalışacağız, çünkü büyük hayaller kurmadan başarıya ulaşamayacağımızı biliyoruz. Başta da söylediğim gibi bugün mutluluk ve gururu bir arada yaşıyoruz. Umarım Reis ailesi ile birlikte, hem sağlıklı nesiller yetiştirebilir, hem de 2.lig Kadın takımımızla nice başarılar elde aderiz. Başta sayın Mehmet Reis beyefendi olmak üzere Reis Gıda ailesine basketbol ailemiz adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. İyi ki varsınız, umarım hep yanımızda olursunuz, umarım hep yanınızda oluruz" - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Reis Gıda Kastamonu Basketbol Spor Kulübü' Ligde Yerini Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement