Kante, 35 Milyon Euro'ya Chelsea'ye Transfer Oldu - Son Dakika
Spor

Kante, 35 Milyon Euro'ya Chelsea'ye Transfer Oldu

Leicester City'nin yıldızlarından N'Golo Kante, 35 milyon Euro'ya Chelsea'ye transfer oldu. Leicester, bu transferle tarihinde en çok gelir elde ettiği satışı gerçekleştirdi.

16.07.2016 17:28  Güncelleme: 23:37

Geçtiğimiz günlerde Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Chelsea, Leicester City'nin gözde yıldızı N'Golo Kante'yi de renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Chelsea, geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Leicester City'nin başarılı orta saha oyuncusu N'Golo Kante'yi kadrosuna kattı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Fransız oyuncuyla beş yıllık sözleşme imzalandığını belirtildi.

BONSERVİSİ 35 MİLYON EURO

Açıklamada transferin mali detayları hakkında resmi bir bilgi verilmese de İngiliz medyasında yer alan haberlere göre Chelsea, Leicester'a bu transfer için yaklaşık 35 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ödeyecek. Bu Leicester City tarihinin en pahalı transfer satışı oldu.

"ÇOK MUTLUYUM"

Kante, yaptığı ilk açıklamalarda çok mutlu olduğunu anlatırken, "Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birisine geldim. Benim için bir rüya gerçek oldu. Antonio Conte gibi harika bir teknik adamla çalışacak olmak da benim için güzel bir fırsat. Yeni takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum." diye konuştu.

25 yaşındaki oyuncu geçen sezon Leicester forması altında 40 resmi maça çıkıp 1 gol atmış ve 4 de asist yapmıştı.

Kante, 35 Milyon Euro\'ya Chelsea\'ye Transfer Oldu
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Kante, 35 Milyon Euro'ya Chelsea'ye Transfer Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement