Rift Rivals'de İlk Gün Maçları Tamamlandı - Son Dakika
Spor

Rift Rivals'de İlk Gün Maçları Tamamlandı

Rift Rivals\'de İlk Gün Maçları Tamamlandı

Temsilcilerimiz Beykent Üniversitesi YouthCrew ve Royal Bandits takımlarının oynadığı ilk gün maçları tamamlandı. Turnuvaya katılan diğer temsilcimiz Super Massive yarın iki maç oynamak için vadiye inecek.

04.07.2018 17:10

Zübeyr Bozkurt/ Skorer

Saat 15.00'de oynanan YouthCrew - Vikings maçında temsilcimiz YouthCrew maça üst koridorda Vladimir, ormanda Kindred, orta koridorda Zoe ve alt koridorda Ezreal - Fiddlestick ikilisiyle başladı. Rakip Vikings takımı ise maça üst koridorda İrelia, ormanda Trundle, orta koridorda Yasuo ve alt koridorda Kai Sa - Pyke ikilisi ile başladı. Maçın erken safhalarında rakip takım ormancısının temsilcimiz YouthCrew'ün orta koridoruna yaptığı baskınlarla takımımız geri düştü. Orta oyunda yine rakip takımı baron pitinde yakalayan temsilcimiz sadece rakibin ormancısını düşürerek baronu Vikings'ten almayı başaramadı. Orta oyundan sonra bir nebze toparlanır gibi olan temsilcimiz kaybedilen takım savaşının neticesinde maçtan da maplubiyetle ayrıldı. Elwind'in çok iyi bir maç çıkarmasına rağmen performansı takımını kurtarmaya yetmedi.

Günün ikinci karşılaşması temsilcimiz Royal Bandits ile ROX arasında saat 16.00'da oynandı. Maça temsilcimiz Royal Bandits maça üst koridorda İrelia, ormanda Xin Zhao, orta koridorda Galio ve alt koridorda Lucian - Leona ikilisiyle maça başladı. Rakip takım ROX ise maça üst koridorda Cho Gath, ormanda, Trundle, orta koridorda Zoe ve alt koridorda Kai Sa ve Pyke ikilisiyle başladı. Temsilcimiz maç boyunca üstünlüğü bırakmadı, takımın ormancısı Closer'ın gerektiği zamanda olması gereken yerde olması ve 'counter gang' ile karşı baskın yaparak güzel cevaplar vermesi temsilcimizin üstünlük kurmasında pay sahibi oldu. Temsilcimiz global görevlerde sadece Herald'ı rakip takıma kaptırır, geri kalan ejderleri ve baronu alarak dakika 32'de üst koridordan baron güçlendirmesi ile rakibine ezici bir üstünlük kurarak ilk maçta galibiyete uzandı.

'e mağlubiyetle başlıyoruz.

— LoLespor (@LoLespor)

. bölgemize ilk galibiyeti getiriyor! ""

— LoLespor (@LoLespor)

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Rift Rivals'de İlk Gün Maçları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement