Samsunspor Başkanı Kar: Hedefimizin 3-4 Puan Gerisindeyiz - Son Dakika
Spor

Samsunspor Başkanı Kar: Hedefimizin 3-4 Puan Gerisindeyiz

Samsunspor Başkanı Kar: Hedefimizin 3-4 Puan Gerisindeyiz

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor Başkanı Emin Kar, ligin ilk 8 haftasına baktıklarında hedeflerinden 3-4 puan geride olduklarını söyledi.

10.10.2013 12:42

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor Başkanı Emin Kar, ligin ilk 8 haftasına baktıklarında hedeflerinden 3-4 puan geride olduklarını söyledi.

Samsunspor 9'uncu haftada oynayacağı lider Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Hüseyin Kalpar nezaretinde çalışan kırmızı beyazlıların son 2 haftada alınan 4 puan nedeni ile moralli oldukları gözlendi. 1461 Trabzon maçında iyi oynayamadıklarını ancak son dakika goli ile 1 puanı aldıklarını belirten Başkan Emin Kar, kaybetmemenin sevindirici olduğunu söyledi.

İlk 8 haftanın kendileri açısından çok kötü geçmediğini dile getiren Başkan Emin Kar, "Hedefimizin 3-4 puan gerisinde kaldık. Bunun nedenlerinden birisi de kadromuzun çok geniş olmayışı ve banko oynayacak oyuncularımızın bazılarının sakatlık yaşaması. Özellikle Ekigho Ehiosun, Eldin Adiloviç, Ahmet Burak Solakel, zaman zaman da Canberk Aydın, Taha Yalçıner ve Adnan Güngör gibi isimleri tam olarak kullanamadık. Bunlar bizim açımızdan büyük şanssızlıktı. Ama milli maçlar nedeni ile lige verilen arada sakat olan tüm oyuncularımız aramıza katılacak ve tam kadro olarak Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdüreceğiz" dedi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsunspor Başkanı Kar: Hedefimizin 3-4 Puan Gerisindeyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement