Samsunspor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Yüzler Gülüyor

Samsunspor\'da Yüzler Gülüyor

– SAMSUNSPOR Teknik Direktörü Besim Durmuş, üst üste alınan 2 galibiyetin ardından takım üzerinde pozitif etki yarattığını söyledi.

07.02.2013 12:38

– SAMSUNSPOR Teknik Direktörü Besim Durmuş, üst üste alınan 2 galibiyetin ardından takım üzerinde pozitif etki yarattığını söyledi. Durmuş, "Amacımız deplasmandaki Boluspor maçından da iyi bir sonuçla ayrılmak ve bu neşenin devam etmesini sağlamak" dedi.

PTT 1'inci Lig'de oynadığı son iki maçtan galibiyetle ayrına Kırmızı Beyazlılarda keyifler yerinde. Camiada herkesin mutluluğu yüzünden okunurken, Deplasmandaki Boluspor karşılaşmasından en az 1 puanla dönmek istediklerini vurgulayan Teknik Direktör Besim Durmuş, "Hafta başından bu yana çok iyi çalışıyoruz. Sakat ve cezalımız yok. Umarım Boluspor maçından güzel bir sonuçla döneriz. Bunun için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

PARLAYAN YILDIZ CANBERK AYDIN

Samsunspor'un genç futbolcusu 18 yaşındaki Canberk Aydın ise, sergilediği performansla herkesi kendisine hayran bıraktı. Taraftarların büyük beğenisini kazanan genç yetenek, her geçen gün artan oyun kalitesi ile takımının değişmez isimlerinden oldu. Kendisine güvenenleri mahcup etmemek için var gücü ile çalıştığını vurgulayan Canberk, "Amacım takımımın başarılı olması. Bunun için de gerekirse canımı dişime takar oynarım. Takımdaki ağabeylerim bana çok yardımcı oluyor. Hepsine teşekkür ederdim" dedi.

FOTOĞRAF - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Yüzler Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement