Şanlıurfaspor, Orduspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor, Orduspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Şanlıurfaspor, Orduspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

28.12.2013 14:53

PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Orduspor Tesisleri'nde son antrenmanını gerçekleştiren Şanlıurfaspor'da, hafif sakatlıkları bulunan Yasin Avcı ve Youssef Yeşilmen, tedbir amaçlı düz koşu yaptı. Teknik direktör Reha Kapsal yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürerken, Kapsal futbolcularına sürekli uyarılarda bulundu.

MİSAFİRPERVERLİK ÖRNEĞİ

Şanlıurfaspor, Orduspor maçı hazırlıklarını ev sahibi takımın tesislerinde yaparken, Orduspor Yönetim Kurulu sahaya gelerek Şanlıurfaspor kafilesi ile yakından ilgilendi. Teknik direktör Reha Kapsal'ı sahada karşılayan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise oynanacak karşılaşma için Reha Kapsal ve ekibine başarılar diledi.

KALECİ FEVZİ'YE ÖZEL İLGİ

Geçtiğimiz sezon Orduspor forması giyen Şanlıurfaspor kalecisi Fevzi Elmas, eski takımının taraftarlarından ilgi gördü. Şanlıurfaspor'un antrenman yaptığı tesislere gelen taraftarlar, Fevzi ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İLK YARININ SON MAÇI

PTT 1. Lig'de ilk yarı bu hafta oynanan maçların ardından sona erecek. 19 takımın bulunduğu ligde Şanlıurfaspor devreyi Orduspor maçı ile tamamlayarak ikinci devrenin hazırlıklarına Antalya'da başlayacak. Sarı-yeşilliler, bugüne kadar oynadığı karşılaşmalardan 7 galibiyet 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 26 puan toplayarak 8. sırada yer aldı.

Orduspor - Şanlıurfaspor karşılaşması yarın saat 13.30'da başlayacak. Zorlu mücadelede Kutluhan Bilgiç düdük çalacak. İki takım bugüne kadar 2 kez karşılaşırken, 1 maç Orduspor'un galibiyetiyle, 1 maç ise berabere tamamlandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor, Orduspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement