Sassuolo'nun Yeni Hocası Malesani - Son Dakika
Spor

Sassuolo'nun Yeni Hocası Malesani

Sassuolo\'nun Yeni Hocası Malesani

Mucizevi Milan galibiyetinin de kötü gidişi durdurumaması sonrasında görevinden alınan Eusebio Di Francesco’nun yerine ülkenin deneyimli hocalarından Alberto Malesani geldi.

31.01.2014 17:16

Ligde oynadığı son 8 maçta sadece bir galibiyet ve toplamda 4 puan alarak küme düşme hattına demir atan Sassuolo'da beklenen teknik direktör değişikliği geldi.

Bir süredir yeri sallantıda olan Eusebio Di Francesco'yla ilgili Livorno mağlubiyeti sonrasında değerlendirme yapacaklarını açıklayan Sassuolo yönetimi, genç teknik adamı takımdan göndererek yerine ligin tecrübeli isimlerinden Alberto Malesani'yi getirdi.

Filippo Inzaghi'nin de düşünüldüğü koltuk için Milan'ın girişimi kesmesi sonrasında Malesani'ye dönen Sassuolo'da kulübün resmi internet sitesinde 60 yaşındaki teknik adamla anlaşıldığı ve bugün öğlen saatlerinde Malesani'nin takımın başında antrenmanda yer alacağı belirtildi.

Daha önce Chievo, Parma, Fiorentina, Genoa ve Palermo gibi takımlarda çalışan Malesani, 1999 yılında Parma'yla UEFA Kupası'nı kazanmıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Sassuolo'nun Yeni Hocası Malesani - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement