Sebastapolis U15 Serbest Güreş Turnuvası Sulusaray'da gerçekleştirildi - Son Dakika
Spor

Sebastapolis U15 Serbest Güreş Turnuvası Sulusaray'da gerçekleştirildi

Sebastapolis U15 Serbest Güreş Turnuvası Sulusaray\'da gerçekleştirildi

Sulusaray Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sebastapolis U15 Serbest Güreş Turnuvası'na 17 takımdan 80 güreşçi katıldı. Tokat Gençlik Spor Kulübü birinci olurken, Turhal Belediye Spor Kulübü ikinci, Sulusaray Belediye Spor Kulübü ve Çevreli Spor Kulübü de üçüncülüğü paylaştı. Turnuvayı Sulusaray Kaymakamı, Belediye Başkanı, Gençlik ve Spor İl Müdürü, Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Yardımcısı ve eski güreşçiler de izledi. Tatlıdil, Sulusaraylı olduğunu belirterek, bu tür organizasyonların güreşe ilgiyi artıracağını söyledi.

21.06.2023 09:30  Güncelleme: 09:33

Sulusaray Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Sebastapolis U15 Serbest Güreş Turnuvası gerçekleştirildi.

17 takımda 80 güreşçinin katıldığı turnuvada Tokat Gençlik Spor Kulübü birinci, Turhal Belediye Spor Kulübü ikinci, Sulusaray Belediye Spor Kulübü ve Çevreli Spor Kulübü de üçüncü oldu.

Turnuvayı Sulusaray Kaymakamı Oğuzhan Öztürk, Belediye Başkanı Necmettin Coruk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Yardımcısı Fezair Tatlıdil, eski başpehlivanlardan Onur Balcı, eski Avrupa şampiyonları Ahmet Gülhan ve Rıza Yıldırım da izledi.

Tatlıdil, Sulusaraylı olduğunu belirterek, "Bu organizasyon beni gururlandırdı. Bu tür organizasyonlarla güreşe ilgi daha da artacaktır." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sebastapolis U15 Serbest Güreş Turnuvası Sulusaray'da gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement