Siirt Belediyesi, spor yatırımlarına devam ediyor - Son Dakika
Spor

Siirt Belediyesi, spor yatırımlarına devam ediyor

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Atatürk Stadyumu ve Çok Amaçlı Spor Salonu inşaatlarındaki çalışmaları inceledi. Siirt Belediyesi, gençlerin sporla buluşması için yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Vali Hacıbektaşoğlu, kentin sosyal ve sportif yaşamına değer katacak yatırımların halkla buluşturulacağını belirtti.

26.04.2023 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Siirt Belediyesi'nden spora yönelik dev yatırımlar sürüyor

SİİRT - Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, sosyal belediyecilikte yeni bir model anlayışıyla inşaat çalışmalarının devam ettiği Siirt Atatürk Stadyumu ve Çok Amaçlı Spor Salonu'nda incelemelerde bulanarak, devam eden inşaatları denetledi.

Siirt Belediyesi spor yaşamına değer katmak amacıyla yeni projeleri hayata geçirmeye ve kentte yeni spor alanları kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, yenileme ve genişletme inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Atatürk Stadyumu'nu ziyaret ederek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Hacıbektaşoğlu, daha sonra Bahçelievler Mahallesi Cemil Ertekin Caddesinde yapımı devam eden 'Çok Amaçlı Spor Salonu'nu yerinde inceleyerek denetledi.

"Gençlerimizi sporla buluşturuyoruz"

Kent genelinde spor yatırımlarına yönelik çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Vali Hacıbektaşoğlu, "Hedefimiz, gençlerimizi ve çocuklarımızı sporla daha çok buluşturmak, gençlerimizin taleplerini en kısa sürede gidermek ve bu spor tesislerini halkımızın hizmetine sunmaktır. Spor tesislerinin şehre büyük bir dinamizm ve canlılık katacaktır. Hayata geçirilecek projeyle, özellikle genç nüfusun yoğun olduğu şehrin önemli bir eksikliği giderilmiş olacak" dedi.

Siirt Belediyesi olarak kenttin sosyal, kültürel ve sportif yaşamına değer katacak yatırım ve projeleri halkla buluşturmaya devam edeceklerini dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt'te büyük bir gelişim ve dönüşüm yaşandığına dikkat çekerek, kentte yapımı süren yatırım ve projelerin en kısa sürede halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

Buradaki incelemelerini tamamlayan Vali Hacıbektaşoğlu, daha sonra Cemil Ertekin Caddesi'nde parke döşeme ve kaldırım çalışmalarını inceledi.

Vali Hacıbektaşoğlu'nun denetim ve inceleme gezisinde, Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Yıldız, Abdulmecit İlhan ve Belediye birim müdürleri hazır bulundu.

Siirt Belediyesi, spor yatırımlarına devam ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Siirt Belediyesi, spor yatırımlarına devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement