Söğütspor'da Teknik Direktör Savaş Akgün ilk antrenmanına çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Söğütspor'da Teknik Direktör Savaş Akgün ilk antrenmanına çıktı

Söğütspor\'da Teknik Direktör Savaş Akgün ilk antrenmanına çıktı
18.12.2025 12:31  Güncelleme: 12:33

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Söğütspor, yeni teknik direktör Savaş Akgün ile ilk antrenmanına çıktı. Akgün, oyuncularıyla tanışarak hedeflerini paylaştı ve takımın yeniden kenetlenmesi gerektiğini vurguladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Söğütspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Savaş Akgün ilk antrenmanına çıktı.

BAL 5. Grup'ta mücadele eden Söğütspor, ligin 11. haftasında pazar günü saat 14.00'te 2 Eylül Spor Kulübü'ne konuk olacak. Zorlu maç öncesi yeni teknik direktör Savaş Akgün ile ilk antrenmanına çıkan lacivertli-sarılı ekip, geçtiğimiz hafta lider Eşme Belediyespor karşısında alınan 1-0'lık galibiyet sonrası bu hafta da 3 puanı hedefliyor.

İlk antrenmanda futbolcular ile tanışan yeni teknik direktör Savaş Akgün, "Şehir olarak yeniden kenetlenmemiz ve geçmiş yıllarda olduğu gibi tribünlerimizi doldurmamız gerekiyor. Bunu da hep beraber yapacağız. Açıkçası Söğütspor'a gelirken çok fazla düşünmedim. Bu teklifi aldığımda çok mutlu oldum. Bundan sonraki tek amacım; Söğütspor için ekibimle beraber vücudumda, benliğimde, kalbimde, aklımda ne varsa onları Söğütspor için vermek" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Söğütspor'da Teknik Direktör Savaş Akgün ilk antrenmanına çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement