Fenerbahçe'de 1 futbolcunun daha koronavirüs testi pozitif çıktı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de 1 futbolcunun daha koronavirüs testi pozitif çıktı

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinin ardından yaptığı açıklamada kadroda olmayan 1 futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Bugün kulüpten yapılan yeni açıklamada 3 futbolcunun daha koronaya yakalandığı belirtilirken, takımdaki toplam vaka sayısı 4'e yükselmişti. Sarı-lacivertliler akşam saatlerinde yaptığı açıklamada 1 futbolcunun daha koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Böylece takımdaki toplam vaka sayısı 5'e yükselmiş oldu.

24.03.2021 19:30  Güncelleme: 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de 1 futbolcunan daha koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Böylece takımda test sonucu pozitif çıkan oyuncu sayısı 5'e yükseldi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Yaşanan vakalar sonrası dün kontrol amaçlı yapılan PCR testleri neticesinde bir oyuncumuzun daha sonucu pozitif çıkmıştır. Futbolcumuz izolasyona alınmış olup tedavisine başlanmıştır" denildi.

POZİTİF SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Son vakayla birlikte takımda Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan oyuncu sayısı 5 oldu. Fenerbahçe'de, Beşiktaş maçı sonrası semptom göstermesi sebebiyle PCR testi uygulanan ve pozitif çıkan 1 futbolcunun ardından tüm takıma pazartesi günü uygulanan testlerde 3 oyuncunun daha sonucu pozitif çıkmıştı.

Fenerbahçe\'de 1 futbolcunun daha koronavirüs testi pozitif çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de 1 futbolcunun daha koronavirüs testi pozitif çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement