Fenerbahçe Öznur Kablo'da koronavirüse yakalanan kişi sayısı 18'e yükseldi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Öznur Kablo'da koronavirüse yakalanan kişi sayısı 18'e yükseldi

Fenerbahçe Öznur Kablo\'da koronavirüse yakalanan kişi sayısı 18\'e yükseldi

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı ve Gelişim Takımı'nda son yapılan testler sonucunda, koronavirüs vaka sayısının 18'e yükseldiği bildirildi.

14.11.2020 12:47  Güncelleme: 13:57

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı'nda 2 oyuncu ve 1 personelin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, 5 kişinin daha önce test sonuçlarının pozitif çıktığı hatırlatılarak, "Yeni test sonuçlarına göre A takımımızdan 2 oyuncumuz ile 1 idari personelimizin daha test sonuçlarının pozitif olduğu netleşmiştir." denildi.

TOPLAMDA 18 KİŞİNİN TESTİ POZİTİF

A takımın yanı sıra Fenerbahçe Gelişim Takımı'na da test yapıldığı, 8 oyuncu ve 2 teknik çalışanda koronavirüse rastlandığı belirtildi.

Pozitif bulguya rastlanan 14 oyuncu ile 4 teknik ve idari ekip personelinin ev izolasyonuna alınarak tedavilerine başlandığı aktarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Öznur Kablo'da koronavirüse yakalanan kişi sayısı 18'e yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ertaç: Varsın ligler bir yıl iptal olsun.Bu yılda cebinizden yiyin.Sağlık artık tehlikede 0 0 Yanıtla
  • noname: spor karşılaştırmalarını iptal edilmesi gerek. Zaten seyircisiz izleniyor. Lütfen oynanmasın. Çocukları da dışarı çıkarmasınlar. 65 yaş üstünü engelliyorsunuz çocuklar dışarıda rahat rahat geziyor. SPORCULARA DA İZİN VERİLSİN.... 0 0 Yanıtla

Advertisement