İsmet Kamak: "İyi de çalışıyoruz, oyunun iki yönünü de oynamaya çalışıyoruz" - Son Dakika
Spor

İsmet Kamak: "İyi de çalışıyoruz, oyunun iki yönünü de oynamaya çalışıyoruz"

- Balıkesirspor - Bursaspor maçının ardından Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmet Kamak: "İyi de çalışıyoruz, oyunun iki yönünü de oynamaya çalışıyoruz" Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati: "Bu takım hedefe gidecek, bundan emin olun" TFF 1. Lig'in 10.

24.10.2021 19:09  Güncelleme: 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Balıkesirspor - Bursaspor maçının ardından

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmet Kamak:

"İyi de çalışıyoruz, oyunun iki yönünü de oynamaya çalışıyoruz"

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati:

"Bu takım hedefe gidecek, bundan emin olun"

BALIKESİR - TFF 1. Lig'in 10. haftasında, sahasında Bursaspor'a 2-0 yenilen Balıkesirspor'un Teknik Direktörü İsmet Kamak, sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirtirken, Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati de, "Bu takım hedefe gidecek, bundan emin olun" dedi.

Kamak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, maç kazanmaya ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Maç kazanmanın kendilerini olumlu anlamda çok etkileyeceğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"İyi de çalışıyoruz, oyunun iki yönünü de oynamaya çalışıyoruz. En azından rakiplerimizde kafa kafaya oynayabiliyoruz. Dönen topları alamadığımızda atağı sonlandıramamak bize pahalıya mal oluyor. Bununla ilgili de çalışmalarımızı yapıyoruz, iyi yoldayız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hafta içindeki kupa maçında az süre alan ve genç oyuncularımıza şans vereceğiz. Bize bir galibiyet gerekiyor, inşallah bu galibiyeti Erzurum deplasmanında alırız."

Özcan Bizati: "Bu takım hedefe gidecek"

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati de eksiklerinin farkında olduklarını dile getirdi. Bizati, bu maçın kendileri için güven ve puan açısından önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu takım hedefe gidecek, bundan emin olun. Elinden gelen her şeyi yapacak, gümbür gümbür oynamak yerine gümgür gümbür sonuca giden bir takıma doğru gitmek istiyorum. Her oyuncumuzun performansını artırmaya çalışıyoruz. Bireysel performanslarda sadece oyuncuya odaklanmamak gerekir. Bu bir takım oyunudur, takım oyununda diğer oyuncularda aynı performansı verdiğinde Tim veya başka oyuncu oynar. Ben daha çok kombinasyonları iyi oynayan oyunculardayım."

İsmet Kamak: "İyi de çalışıyoruz, oyunun iki yönünü de oynamaya çalışıyoruz"
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İsmet Kamak: 'İyi de çalışıyoruz, oyunun iki yönünü de oynamaya çalışıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement