Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Diyarbakırspor, ligde kalabilmesi için büyük önem taşıyan Tokatspor maçında 2-1 yenilerek büyük avantaj kaybetti.

23.04.2012 13:57

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Diyarbakırspor, ligde kalabilmesi için büyük önem taşıyan Tokatspor maçında 2-1 yenilerek büyük avantaj kaybetti.

Dİyarbakıtspor Kulüp Basın Sözcüsü Kenan Aksu yaptığı açıklamada, Tokatspor maçı bizim için tarihi öneme sahipti diyerek, "Ne yazıkki maçın başında yediğimiz golle 1-0 yenik duruma düştük. Daha sonra toparlanmakta güçlük çektik rakibimiz üstün oynuyordu. İlk yarıyı 1-0 mağlup kapattık. Maçın ikinci yarısında beraberlik için hücuma geçtik. 58. dakikada golümüzü bulduk. Ne yazık ki golü atan oyuncumuz Mustafa Kuru tartışılacak bir kararla hiç yoktan oyundan atıldı. Bu dakikadan sonra sahada 10 kişi kaldık.

90+2 . dakikada faulle alakası olmayan pozisyonda faul kararı veren İzmir bölgesi hakemi Hüseyin Sabancı adeta ev sahibinin galibiyetini hazırlamış oldu. Bir hata sonucu rakip oyuncu topu kafayla ağlarımıza gönderdi. Sezonun en önemli maçını kaybettik. Ama yine de neyin ne olacağı belli olmaz" şeklinde kouştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement