Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Eyüpspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Şevket Sever, yeniden Eyüpspor Kulübü başkanlığına seçildi.

24.05.2012 21:15

Eyüpspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Şevket Sever, yeniden Eyüpspor Kulübü başkanlığına seçildi.

Seçime tek aday olarak giren Şevket Sever tüm oyları toplayarak Eyüpspor'da ikinci kez başkanlık görevine seçildi. Başkan Sever'in oluşturduğu yönetim kurulu listesi üyeler tarafından tam destek aldı. Başkan Sever, kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi.

"Bu günkü kongre camiamızın bize olan güvenini bir kez daha ortaya koydu. Kongre üyelerimize bize gösterdiği güvenden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. Geçtiğimiz dönemde takımımıza Play-off oynama başarısı gösterdik. Bu arada Türkiye Kupası'nda 3. tura çıkarak Eyüpspor olarak tahine geçtik. Bu arada birçok süper lig takımının bile girmeye cesaret edemediği Coca Cola akademi ligine girmeyi başardık. Bu ligde 6 takımızla süper lig ekipleriyle karşılaşma imkanı bulduk. Alt yapımızda bulunan 8 futbolcumuzu Milli takımlara gönderdik. Bu dönemde Ahmet Dursun, Ali Cansun, Murat Şahin gibi Süper Lig yıldızlarına Eyüpspor forması giydirdik."

"EYÜPSPOR HER ZAMAN YARIŞIN İÇİNDE OLMUŞTUR"

Eyüpspor Kulübü başkanlığına ikinci kez seçilen Şevket Sever hedeflerini şöyle açıkladı.

"Bu kongre Eyüpspor'un bir aile kulübü olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Huzur ve güvenin tek adresi olan kulübümüz her zaman yarışın içinde olmuştur. Onursal Başkanımız ve Belediye başkanımız İsmail Kavuncu'nun maddi mavevi desteğiyle hedefimiz yine Bank Asya 1. Lig olacaktır. Her zaman hedefleri olan bir takım olduk. Yapacağımız nokta transferlerle güçlü bir kadro oluşturacağız. Önümüzdeki sene rüya gibi bir takım oluşturup taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz, özlemlerimiz ve hasretlerimiz çok büyük " diyerek sözlerini noktaladı.

Eyüpspor Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

"Hasan Alas, Kamil Cihan, Ali Semerci, Orhan Cem Uçak, Dündar Öktem, Aykut Yeşiltepe, Tuncay Kopuz, Metin Akıncı, Murat İmik, Uğur Şen, Volkan Arslan, Köksal Yılmaz, Sancar Aras, Muzaffer Şengül, Gönül Sarı, İhsan Baydere, Cevdet Barut, Mustafa Altun, Ozan Yaprak, Metin Çırpan, Ali Fuat Gümüştaş, Emre Dirlik, Nihat Aktürk, Habib Sever, Ercan Gürün, Ali Süleymanoğlu, Hüseyin Atmaca" - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement