Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, Play-off'a kalıp, oradan da bir üst lige çıkmak istediklerini söyledi.

09.04.2013 15:59

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, Play-off'a kalıp, oradan da bir üst lige çıkmak istediklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor'da geride kalan 7 haftada alınan iyi sonuçlar yönetiminde yüzünü güldürmeye başladı. Sezon başında ilk 5 hedefini koyan Yeni Malatyaspor yönetimi, takımın son haftalarda aldığı iyi neticeler sonrasında gözünü Play-off'a dikti.

Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, takımın Play-off potasında yer almasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bir haftada oynayacağımız 3 maç için 9 puan hedefini koymuştuk. Bu hedefimizi az bir puan kaybıyla tamamladık ve 3 maçta 7 puan topladık. Geride kalan 7 haftada topladığımız puanlarla Play-off yolunda rahatladık. Önümüzde 5 maç var. Bu 5 maçta da istediğimiz puanları alıp, artık Play-off'a odaklanmak istiyoruz" dedi.

Özer, Play-off maçlarının kolay geçmeyeceğini ancak kadro kalitesiyle hedeflerine ulaşacaklarını ifade ederek, "Play-off'ta 8 takım yer alacak. Ben 7 takımın Yeni Malatyaspor ile eşleşmek isteyeceğini zannetmiyorum. Ama şu da bir gerçek ki, Play-off maçlarında ne olacağı belli olmuyor. Biz kadro kalitemiz ve tecrübeli oyuncularımızla hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement