Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Tokatspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gürses, Play-Off maçlarının tarafsızlık adına Ankara'da yapılması federasyona başvurduklarını söyledi.

14.05.2013 12:09

Tokatspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gürses, Play-Off maçlarının tarafsızlık adına Ankara'da yapılması federasyona başvurduklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sezon sona ererken gözler Play-Off maçlarına çevrildi. Play-Off maçlarına Beyaz Grup'ta Tokatspor'la birlikte Yeni Malatyaspor, Bayrampaşa ve İnegölspor, Kırmızı Grup'ta ise Hatay, Polatlı Bugsaşspor, Tepecikspor ve Fethiyespor kaldı. Bugsaşspor'un Play-Off'lardan çekilmesi ile yerine Nazilli Belediyespor'un katıldı. Plaf-Off maçlarının Denizli'de oynacak olması ve Nazillispor'un da bu şehre yakın olması nedeniyle Tokatspor Kulübü, federasyona karşılaşmaların Ankara'ya alınması için başvuruda bulundu.

Tokatspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gürses, Polatlı Bugsaşspor'un Play-Off müsabakalarına federasyonun resmi yazsısı ile katılamayacağı ve yerine müsabakanın yapılacağı ile yakın mesafede bulunan Nazilli Belediyespor'un katılacak olmasının Play-Off'a katılacak olan takımları yakinen ilgilendirmekte olduğunu belirterek, "Malatya, İnegöl, Bayrampaşa ve Hatay takımlarının yöneticileri ile görüştük. Onlarda aynı endişeleri duydukları için Play-Off maçlarının Ankara'ya alınmasını istiyoruz. Ankara gibi tarafsız bir bölgede ve tüm takımların her yönden eşitliğinin göz önünde bulundurulması noktasında müsabakaların yapılacağı yerin seçiminde federasyonumuzun hassasiyetle konuyu irdelemesini önemle arz ediyoruz" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement