Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig temsilcilerinden Turgutluspor, iç transferde ilk imzayı takımın tecrübeli ismi Hasan Engin Ekler'e attırdı.

05.06.2013 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig temsilcilerinden Turgutluspor, iç transferde ilk imzayı takımın tecrübeli ismi Hasan Engin Ekler'e attırdı.

Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde yapılan imza töreninde Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan katıldı. Hasan Engin Turgutluspor ile 1 yıllık sözleşme imzalarken, takım kaptanları Raşit Sevindir ve Şevket Güngör'le de görüşmeler yapılıyor.

Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan, "Hocamızın hazırladığı transfer raporu doğrultusunda iç transfer görüşmelerine başladık. İlk imzamızı çok sevdiğim ve inandığım bir isim olan Hasan Engin ile imzaladık. Önümüzdeki günlerde iç transfer ve dış transfer görüşmelerine ara vermeden devam edeceğiz. Kaptanlarımız Raşit ve Şevket'le de bugün masaya oturduk. Aramızda ki pazarlıklar sonucu küçük farklar oluştu. Ancak bunlar çözülecek ve kaptanlarımız takımlarında kalacaktır diye umut ediyorum" şeklinde konuştu.

Tecrübeli futbolcu Hasan Engin Ekler de "Turgutluspor, oynadığım kulüpler arasında en özel yere sahip olanlardan. Geçen sezon burada iyi günler yaşadım. Bana inanan ve güvenen teknik heyetime, başkanıma teşekkür ederim. Bu sezon daha iyi bir takıma sahip olacağız diye ümit ediyorum ve kente başarılı bir sezon yaşatmayı arzuluyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement