Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig takımlarından Turgutluspor'da kulüp başkanı Murat Ayhan, bugün yapılacak olan olağanüstü kongre öncesi sürpriz bir şekilde aday olmadığını açıkladı.

01.07.2013 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor'da kulüp başkanı Murat Ayhan, bugün yapılacak olan olağanüstü kongre öncesi sürpriz bir şekilde aday olmadığını açıkladı.

Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Dün akşam onursal başkanımız Serhat Orhan ile birlikte yemekteydik. Onursal başkanımız başka bir liste olduğunu söyledi, bende kendisine hayırlı olsun dedim. Bugün ki kongrede aday değilim yeni seçilecek olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar dilerim. 3,5 yıl Turgutluspor'da başkan olarak görev yaptım. Bu zaman içerisinde iyi ve kötü günlerimiz oldu. Bana maddi ve manevi destek veren başta Belediye Başkanımız Serhat Orhan'a, yönetici arkadaşlarıma, kulüp personeline ve bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen ve teşekkürler en büyüğünü hak eden Turgutluspor taraftarına teşekkür ederim. Görev yaptığım süre içerisinde kırdığımız ve üzdüğümüz isimler varsa kendilerinden şahsım adına özür dilerim. Başkanlık dönemimde her şeyi Turgutluspor'un menfaatleri doğrultusunda yaptım. Benim şahsım olarak hiç kimseye kırgınlığım yok, bu koltuklar gelip geçicidir. Önemli olan Turgutluspor'dur" dedi.

AYHAN, ÇİFTÇİ MALLARI BAŞKANLIĞINDAN DA İSTİFA SİNYALİ VERDİ

Aynı zamanda Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı görevini de yürüten Murat Ayhan önümüzdeki hafta içerisinde yönetim kurulu başkanlığı yaptığı Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı yönetimini toplayarak istifa etmeyi düşündüğünü yönetime ileteceğini belirterek, uzun zamandır ayrı kaldığı şahsi işlerine zaman ayıracağına ifade etti.

TARAFTARDAN AYHAN'A DESTEK

Sürpriz bir karar ile kongrede aday olmayacağını açıklayan Ayhan'a Turgutlusporlu taraftarlardan destek geldi. Taraftar grubunun temsilcileri Ayhan'ı Koruma Başkanlığındaki ofisinde ziyaret ederek, kulüpten ayrılmaması konusunda görüş bildirdiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement