Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Altınordu, İstanbul Güngörenspor'u 5-0'lık skorla mağlup ederken, teknik direktör Hüseyin Eroğlu, önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

20.10.2013 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Altınordu, İstanbul Güngörenspor'u 5-0'lık skorla mağlup ederken, teknik direktör Hüseyin Eroğlu, önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

İki haftada kaybedilen 5 puanın ardından kazanılan maçın takımın moral motivasyonunu yükselttiğini belirten Eroğlu, "İyi oynadığımız halde iki haftada 5 puan kaybetmiştik. Güngörenspor önünde kazanmaya ihtiyacımız vardı. Son iki maçta gol yollarında sıkıntı yaşamış ve bu da direkt skora yansımıştı. Geride kalan 90 dakikada bu sıkıntıyı giderdiğimiz görmek de çok güzel. Bu karşılaşmayı çıkış maçı olarak görmüş ve planlarımızı da buna göre yapmıştık. Kazanılan üç puan bizi yeniden zirveye doğru taşıdı. Eyüpspor'u da yenip bunu devam ettirmeliyiz" diye konuştu.

EROĞLU, UEFA A KURSU'NA KATILIYOR

Teknik Direktör Eroğlu, 21 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek UEFA A Lisans Kursu'na katılacak. Eroğlu, Birlik Otel'deki kurs döneminde oynanacak Eyüpspor maçında sahada olamayacak. Takımı, bu iki haftalık süreçte yardımcı antrenör Ufuk Kahraman çalıştırıp sahaya çıkartacak. Kursa, Altınordu Futbol Akademisi (AFA) U14 Antrenörü Melih Sapmaz da katılacak. UEFA A Lisans Kursu'nun ikinci etabının yeri ve tarihi ise TFF tarafından daha sonra belirlenecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement