Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un sol bek futbolcusu Ramazan Kahya, Pendikspor’u iyi futbol ve mücadeleyle yendiklerini söyledi.

03.03.2014 16:21

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un sol bek futbolcusu Ramazan Kahya, Pendikspor'u iyi futbol ve mücadeleyle yendiklerini söyledi.

Kahya, takım olarak iyi oyunlarını skora da yansıttıklarını ifade ederek, "İyi futbol oynayıp, iyi mücadele ediyoruz. 10 kişi kaldıktan sonrada iyi mücadele ettik. 1-0 önde olmanın ve 10 kişi kalmanın verdiği psikolojiyle geri çekildik ama Allah'a şükürler olsun gol yemedik. İstediğimiz galibiyeti aldığımız için mutluyuz" dedi.

Tecrübeli futbolcu, her maçın kendileri için final niteliğinde olduğunu belirterek, "Önümüze bakıyoruz. Böyle mücadele ettiğimiz sürece şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bu galibiyeti yönetim kurulumuz ve taraftarlarımıza armağan ediyorum. Futbolcu arkadaşlarımızı ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum. İnşallah devamı gelecektir" diye konuştu.

Bir basın mensubunun Göztepe maçı öncesi yönetime prim istemediğiniz ve artık onur mücadelesi vereceğinizi söylemişsiniz sorusuna ise Kahya, "Biz artık onur ve gurur mücadelesi veriyoruz. Prim istemedik. Göztepe maçında çok iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Pendikspor maçıyla da devam ettirdik. İyi oyunumuzu galibiyetle taçlandırdık. Galibiyet serisi yakalayıp, hedefimize ulaşmak istiyoruz" şeklinde cevap verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement